Sicriul lui Prodan a plecat de la „Arena Naţională“, fiind purtat tot de foştii colegi din Generaţia de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional s-a stins la 44 de ani, iar cei care l-au iubit şi l-au respectat şi-au putut lua adio de la el. Sîmbătă are loc înmormântarea.

UPDATE 18.00 Cortegiul funerar a părăsit Arena Naţională. Sicriul a fost purtat de Gheorghe Popescu, Bogdan Stelea, Basarab Panduru, Ionuţ Lupescu, Miodrag Belodedici şi Anton Doboş.Trupul neînsufleţit al lui Daniel Prodan va fi depus la capela bisericii din Pipera, până sâmbătă, când va avea loc înmormântarea, la cimitirul din localitate.

UPDATE 16.45 - Ilie Dumitrescu, coleg de echipă cu Daniel Prodan la Cupa Mondială din 1994, dar şi la Steaua, a depus şi el o coroană de flori la „Arena Naţională“, după care a oferit o declaraţie pentru Digi Sport.

„Sunt foarte trist şi îmi vin doar două lucruri în minte: cât de fragili suntem în faţa destinului şi faptul că după ce îţi termini activitatea profesională şi ieşi din fotbal începe o nou viaţă, ceea ce afectează de foarte multe ori psihicul sportivului de performanţă. Este foarte complicat în momentul în care te laşi de fotbal. Este un moment greu şi îl accept cu greu. O să rămână mereu în sufletul meu Didi“, a spus Dumitrescu.

-----------------

UPDATE 15.05 - Jucătorii Stelei, alături de antrenorul Laurenţiu Reghecampf, au fost la „Arena Naţională“ pentru a aprinde lumânări în memoria lui Daniel Prodan.

De asemenea, întreg lotul celor de la Concordia Chiajna, ultima formaţie la care Didi a activat ca oficial, a fost la arena din Capitală.

Concordia Chiajna şi Steaua se vor întâlni, sâmbătă (ora 19.00) într-o partidă din etapa cu numărul 16, la Chiajna.

Din Emirate, antrenorii Dan Petrescu şi Cosmin Olăroiu au trimis coroane de flori. 

Pe „Arena Naţională“ au fost prezenţi şi Gabriel Berceanu, directorul de comunicare din cadrul FRF, dar şi Ciprian Paraschiv, directorul de dezvoltare al federaţiei. Cei doi au adus o coroană de flori din partea forului condus de Răzvan Burleanu.

---------------

Despărţirea fanilor de Daniel Prodan se va petrece pe „Arena Naţională“, acolo unde, la ora 09.45 a fost adus sicriul fostului internaţional de către Gică Popescu, Viorel Moldovan, Toni Doboş, Bogdan Stelea, Marius Lăcătuş, Miodrag Belodedici, Adi Ilie şi Basarab Panduru. 

La scurt timp, oficialii Stelei, Valeriu Argăseală şi Mihai Stoica au adus şi ei o coroană de flori şi un tricou al roş-albaştrilor imprimat cu numărul 6 şi cu numele lui Prodan. Acesta a purtat numărul 6 cât timp a evoluat în Ghencea.

Sicriul lui Daniel Prodan va rămâne pe „Arena Naţională“ până la ora 18.00, în zona VIP, pentru ca suporterii să-şi ia adio de la el.

Apoi, de la ora 20.00, trupul neînsufleţit al fostului internaţional va fi dus la  la Biserica „Sf. Ilie“ din Pipera. Înmormântarea e programată sâmbătă, la ora 14.00, la Cimitirul „Sf. Ilie“ din Pipera.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite