Serena Williams, selfie îndrăzneţ în baie, înainte să intre în cadă: fotografia ei a „aruncat în aer“ mediul virtual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Americanca de 34 de ani e mândră de felul cum arată, chiar dacă a mai fost ironizată din cauza faptului că are o masă musculară destul de dezvoltată pentru o femeie.

Acesta a fost şi motivul pentru care, de-a lungul anilor, Serena a fost acuzată de dopaj, chiar dacă testele la care a fost supusă, în mod regulat, n-au relevat nimic.

Mai mult, preşedintele Federaţiei de Tenis din Rusia s-a referit la Serena şi la sora ei, Venus, spunându-le „fraţii Williams“. Astfel de acuze şi ironii n-au afectat-o însă pe jucătoarea aflată pe locul 1 în ierarhia WTA. De fapt, Serena e foarte mulţumită de felul cum arată, ceea ce reiese şi de ultima fotografie pe care a postat-o pe Snapchat.

Steffi Graf a vorbit despre meciul de FED Cup dintre România şi Germania. De ce se teme legendara jucătoare 

Serena

Sportiva de 34 de ani şi-a făcut un selfie înainte de a intra în cadă şi a scris următorul mesaj: „Trebuie să iau lecţii ca să învăţ cum să am privirea perfectă, atunci când îmi fac un selfie. Încă nu mă pricep la aşa ceva“.

Nu e pentru prima dată când Serena îşi etalează corpul atletic. Invitată la emisiunea „Good Morning America“, liderul WTA a vorbit despre aspectul ei fizic: „Sunt încântată de cum arăt, de faptul că am o masă musculară dezvoltată. Sunt puternică şi frumoasă. E foarte important să priveşti aspectele pozitive. Dacă te vor preocupa cele negative, atunci vei suferi din punct de vedere moral“.

A fost bătută şi sechestrată de iubitul nebun şi a sărit de la balcon ca să scape de el. Atleta Mirela Lavric, depistată pozitiv cu meldonium, a trăit un adevărat coşmar 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite