Serena, pusă la zid: „Ar trebui să-şi ceară scuze!“. Un fost jucător britanic e scârbit de cum s-a purtat Williams la US Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă Serena Williams a avut mai mulţi susţinători decât critici după circul făcut, sâmbătă, la Flushing Meadows, treptat, apar tot mai multe voci care o condamnă pentru comportamentul ei.

Serena Williams a plătit o amendă de 17.000 de dolari pentru „spectacolul“ grotesc din finala de la US Open, însă, dacă Federaţia Americană de Tenis a penalizat-o, în schimb, cei de la WTA chiar s-au purtat cu mănuşi cu fostul lider mondial.

Nu toată lumea e însă de partea americancei de 37 de ani, iar fostul jucător britanic, Greg Rusedski, a criticat-o pe Serena pentru modul în care s-a purtat pe teren în partida cu Naomi Osaka. Potrivit Digi Sport, cel care a jucat o finală la US Open 1997, Rusedski a oferit o declaraţie tranşantă despre evenimentele de sâmbătă.

„Cred că, de fapt, Serena Williams ar trebui să fie cea care îşi cere scuze lui Osaka. Naomi a fost jucătoarea mai bună în acea zi şi ar fi câştigat meciul şi fără acel moment care nu-şi avea locul“, a spus Rusedski, fost ocupant al locului 4 ATP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite