Selecţionerul Ungariei: „Suntem într-o situaţie plăcută“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul reprezentativei Ungariei, Sándor Egervári, este de părere că situaţia echipei sale este una confortabilă în privinţa calificării la Campionatul Mondial din 2014.

„Remiza este un rezultat foarte bun, care ne avantajează. Atmosfera de aici a fost minunată, după ce împotriva României am jucat fără spectatori. Atmosfera a avut o influenţă bună şi asupra jucătorilor. Cu patru meciuri înainte de finalului grupelor preliminare suntem pe locul doi în grupă. Chiar dacă vom juca în deplasare cu România şi Olanda, situaţia este plăcută pentru noi. Sper ca lucrurile să meargă aşa cum ne dorim noi şi să încheiem gurpele preliminare pe locul doi“, a declarat Egervári potrivit Mediafax.

Ungaria a încheiat deplasarea cu Turcia la egalitate (1-1), în timp ce România a fost învinsă de Olanda (4-0). „Tricolorii“ mai au de disputat în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2014 patru partide, cu Ungaria, Turcia şi Estonia pe teren propriu şi cu Andorra în deplasare. În acest moment, „tricolorii“ sunt depăşiţi în Grupa D de Ungaria, principala contracandidată pentru locul secund al grupei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite