Se pregăteşte demiterea celui mai longeviv antrenor din Liga I: cine vrea să-l dea afară pe Leo Grozavu şi de ce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 455 de zile de la instalarea sa pe bancă, tehnicianul celor de la FC Botoşani poate fi înlocuit din funcţie, miercuri, după un meci cu Concordia Chiajna.

Concordia Chiajna tocmai l-a demis din funcţie pe Marius Şumudică - a 31-a schimbare de antrenor în acest sezon de Liga I -, iar ilfovenii pot contribui acum şi la schimbarea cu numărul 32.

Miercuri, în etapa intermediară, FC Botoşani va primi, acasă, vizita celor de la Concordia Chiajna. Partida va fi una decisivă pentru omul de pe banca moldovenilor, Leo Grozavu. După un tur de campionat reuşit, încheiat pe locul 7 cu 27 de puncte, FC Botoşani merge extrem de slab în retur. Bilanţul: şapte meciuri, zero victorii, patru remize, trei înfrângeri.

În aceste condiţii, echipa a ajuns pe poziţia a 8-a, la patru puncte de locul 13, primul care duce în liga secundă. Iar finanţatorul Valeriu Iftime i-a dat ultimatul antrenorului într-un dialog cu Mediafax.

Ce a spus?

„Chiar nu vreau să-l dau afară pe Leo Grozavu. Ţin cont de munca depusă la Botoşani, de pasiunea lui, de devotamentul de care a dat dovadă. Dar altă modalitate de a crea şoc la echipă nu am. Dacă nu batem Chiajna, de Paşte avem antrenor nou! Nu se poate să nu baţi Chiajna. Nu vreau să sune ca un ultimatum. Eu înţeleg că ne-a bătut Petrolul acasă. Hai şi Astra. Dar cât să mai înţeleg? Eu vă spun, dacă luăm bătaie de la Chiajna, nivelul de încredere va fi sub pământ. Dacă te bate Chiajna acasă, iese fum tare, va fi cutremur!“, a spus Iftime.

Leo Grozavu a fost numit la Botoşani la 6 ianuarie 2014, fiind cel mai longeviv antrenor din Liga I în acest moment. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite