Schimbări mari în topul WTA. O cădere vertiginoasă şi o ascensiune importantă pentru jucătoarele din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă săptămâna trecutp am avut cinci românce în Top 100 WTA, de azi am rămas numai cu patru din pricina unei căderi nefericite a uneia dintre fetele noastre.

Din păcate, Alexandra Dulgheru nu şi-a putut apăra punctele câştigate anul trecut la Roma şi a ieşit, astfel, dintre primele 100 de jucătătoare ale lumii.

Jucătoarea clasată cel mai bine este Simona Halep. Ea a coborât o poziţie, pe locul 6, şi va fi cap de serie 6 la Roland Garros. E urmată de Irina Begu, care a revenit în Top 30 după semifinala jucată la Roma. Ea ocupă locul 28, în urcare cu 7 poziţii. Monica Niculescu a coborât o poziţie şi e acum pe 35 în lume. Grupul româncelor din Top 100 e încheiat de Sorana Cîrstea, care s-a menţinut pe locul 99.


Patricia Ţig este prima sub linia primelor 100 de jucătoare ale lumii, menţinându-se pe locul 101. E urmată de Andreea Mitu, care ocupă locul 114, în urcare două poziţii, de Alexandra Dulgheru, care se situează pe locul 129 – în coborâre 31 de poziţii – şi de Ana Bogdan, care se menţine pe locul 163.

În Top 300 WTA le mai avem pe Cristina Dinu, care a urcat două locuri şi e acum pe 217, pe Mihaela Buzărnescu, care a coborât un loc şi e acum pe 241 şi de Alexandra Cadanţu, care a coborât o poziţie şi e acum pe 244.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite