Scandal uriaş după Barcelona - Atletico! Arbitrul a dezvăluit pentru ce înjurături malefice l-a eliminat pe Diego Costa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO EPA-EFE / Alberto Estevez
FOTO EPA-EFE / Alberto Estevez

Jurnaliştii iberici au pus mâna pe raportul centralului Jesus Gil Manzano şi au divulgat motivul eliminării lui Diego Costa, din minutul 28, care a influenţat desfăsurarea ulterioară a meciului.

Meciul decisiv pentru titlu din La Liga, Barcelona - Atletico Madrid, a fost umbrit de incidentul din prima repriză, în urma căruia Diego Costa a fost trimis la vestiare şi alţi doi coechipieri ai săi, Gimenez şi Godín, au văzut cartonaşe galbene pentru proteste.

Potrivit Mundo Deportivo, eliminarea a fost generată de limbajul suburban al atacantului. În urma unei intervenţii asupra lui Costa, în culmea furiei pentru că nu a primit fault, acesta l-a înjurat de două ori pe arbitrul Jesus Gil Manzano. Conform jurnaliştilor spanioli, care citează raportul arbitrului, vorbele care au dus la eliminare ar fi fost „Me cago en tu puta madre! Me cago en tu puta madre!” („Mă c... pe căţeaua de mă-ta!”), cuvintele fiind trecute în raporul de arbitraj cu majuscule.

Gerard Pique a intervenit în conflictul dintre Costa şi arbitru

Imediat după ce Diego Costa a văzut cartonaşul roşu, fundaşul catalanilor a încercat să îl calmeze, pentru a nu risca o suspendare mare. "Taci, acum. Ce vrei? Să fii suspendat 4 etape?!", ar fi fost mesajul transmis lui Diego Costa şi care a fost citit pe buzele lui Pique

Antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, a încercat să fie imparţial. „În 11 meciuri am primit şapte cartonaşe roşii, probabil că facem ceva greşit. L-am întrebat pe arbitru ce s-a întâmplat, iar el mi-a spus ceva ce Diego Costa neagă. Alţi jucători au spus anumite lucruri şi nu au fost eliminaţi, dar asta nu îl scuză pe Diego. Dacă arbitrul interpretează că a fost o insultă, atunci cartonaşul roşu este justificat.”, a spus tehnicianul după meci.

FC Barcelona a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Atletico Madrid, într-un meci din etapa a 31-a a campionatului Spaniei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite