Scandal la partida Sportul - Farul. Şiman a sărit să-i bată pe Dacian Varga şi pe unul dintre părinţii „studenţilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii de la Sportul Studenţesc sunt în grevă FOTO digisport.ro
Jucătorii de la Sportul Studenţesc sunt în grevă FOTO digisport.ro

Fotbaliştii lui Sportul Studenţesc susţin că nu şi-au primit banii de 24 de luni, fapt care i-a determinat să boicoteze meciul cu Farul Constanţa.

Restanţele salariale care datează de doi ani produc probleme echipei din Regie, astfel încât fotbaliştii au decis să nu evolueze în meciul cu Farul, potrivit digisport.ro. Cu toate că Vasile Şiman a făcut presiuni pentru disputarea partidei, jucătorii au ales să stea în tribune, neechipaţi. 

După îndelungi negocieri, finanţatorul a convins trei fotbalişti să intre pe teren, lucru care nu a ajutat. În cele din urmă, arbitrul partidei a fluierat finalul, iar Sportul a pierdut meciul la „masa verde“. Susţinătorii echipei Farul au scandat împotriva lui Şiman, care a avut un comportament agresiv cu unul dintre părinţii jucătorilor. 

Cu toate că exista o soluţie de rezervă, ca meciul să se joace cu juniorii, faptul că Şiman nu a achitat banii brigăzii de arbitri a atras pierderea partidei cu 3-0.

Finanţatorul Sportului a avut o altercaţie şi cu Dacian Varga, acesta din urmă fiind consternat de cele întâmplate: „Nu e posibil aşa ceva, ca un patron să se ia la bătaie cu jucătorii şi părinţii acestora“. Fotbaliştii au motivat că, în cele din urmă, au fost dispuşi să joace, însă acest lucru nu a fost posibil din cauza neplatei terenului şi a „fluieraşilor“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite