Dictatura lui Vasile Şiman: finanţatorul le-a interzis fotbaliştilor Sportului Studenţesc să se antreneze în „Regie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Sportului Studenţesc, Vasile Şiman, îşi tratează fotbaliştii ca pe sclavi, interzicându-le să se antreneze pe stadionul din „Regie“ din cauză că aceştia s-au plâns în presă de condiţiile precare de pregătire de la echipa studenţească.

Fotbaliştii Sportului au apărut zilele trecute în presă, trăgând un semnal de alarmă asupra faptului că nu au medic, antrenor şi nici apă caldă pentru a face duş după antrenamente. Atitudinea puştilor din „Regie“ l-a enervat la culme pe patronul Vasile Şiman, care a decis să închidă porţile stadionului pentru cei care i-au subminat autoritatea şi au avut curajul să se plângă în presă de condiţiile de pregătire, notează gsp.ro.

„Să nu-i mai lăsaţi pe tâlharii ăştia să intre în cabină“, le-a cerut Şiman angajaţilor care se ocupă de îngrijirea stadionului din „Regie“. Jucătorii nu au fost descurajaţi de această decizie şi vor să meargă în continuare la stadion, chiar dacă se vor antrena singuri.

Mai mulţi fotbalişti de la Sportul şi-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract din cauză că nu şi-au mai primit salariile de aproape nouă luni, dar comisia care judecă litigiile se va reuni abia luni pentru a decide soarta „studenţilor“. Sportul este lider în Seria B1 a Ligii a 2-a. Returul campionatului este programat să înceapă în acest weekend.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite