Sârbii ştiu cum pot elimina Steaua: marcatorul celor de la Partizan la Bucureşti a dezvăluit planul pentru retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vulicevici (centru) a deschis scorul în meciul tur cu Steaua
Vulicevici (centru) a deschis scorul în meciul tur cu Steaua

Miroslav Vulicevici (30 de ani) a înscris primul său gol pentru Partizan Belgrad pe „Arena Naţională“, iar acum speră să recidiveze miercuri (ora 21.30, Pro TV).

Fanii sârbi pregătesc „infernul“ pentru Steaua la Belgrad, iar jucătorii celor de la Partizan au pornit războiul psihologic cu trei zile înainte de manşa secundă.

După ce Bozhinov a făcut o serie de declaraţii virulente în presa locală, colegul său, Miroslav Vulicevici, a prefaţat, la rândul său, returul cu Steaua.

Ce a spus?

„La faza golului din tur, totul a fost atât de rapid, că nici nu mi-am dat seama. Nici n-am apucat să gândesc. Pur şi simplu, am şutat cu toată puterea, am pus toată răutatea în acel şut. Am fost supărat pe mine pentru că n-am jucat bine în prima parte a meciului. Sper ca Dumnezeu să mă ajute şi să marchez şi la retur, dar n-aş spune că ţin neapărat, cât timp vom reuşi să ne calificăm.

Românii, de fapt fiecare poate spune ce vrea, important e ce se va întâmpla la ora meciului. Ideal ar fi să dăm gol repede, aşa le-am pune capăt speranţelor. Dar nu trebuie să ne grăbim! Avem avantajul suporterilor, iar asta e important pentru noi“, a spus Vulicevici în cotidianul „Alo“, citat de gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite