Sârbii sunt fascinaţi de viaţa lui Gigi Becali: ce au scris ziarele locale înaintea posibilului duel Partizan - Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două formaţii se pot întâlni în turul III preliminar al Ligii Campionilor, însă jurnaliştii din Belgrad au fost mai preocupaţi să-l prezinte pe finanţatorul roş-albaştrilor decât să analizeze echipa lui Rădoi.

Steaua a avut un ghinion teribil la tragerea la sorţi de la Nyon şi, foarte probabil, va întâlni cel mai dificil adversar dintre toate cele posibile, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Dacă românii n-au fost încântaţi de posibilul duel cu Partizan Belgrad, în schimb, în Serbia, s-a vorbit mai mult despre Gigi Becali decât despre posibilităţile fotbalistice ale echipei pregătite de Mirel Rădoi. Dolce Sport a prezentat ce au scris ziarele locale după tragerea la sorţi de la Nyon.

„Steaua e patronată de Gigi Becali, un controversat om de afaceri. A fost condamnat la 3 ani de închisoare. După ce a fost eliberat, Becali s-a confruntat cu ceva probleme financiare, motiv pentru care a decis reducerea bugetului pentru club. A început să vândă jucători, încă de iarna trecută. Claudiu Keşeru la Al-Gharafa, Szukala şi Sânmărtean, la Al-Ittihad. Becali a surprins în această vară, atunci când l-a numit antrenor pe Mirel Rădoi, care la 34 de ani abia îşi încheiase contractul cu Al-Arabi din Qatar. Plecările de la Steaua au continuat şi în vară: Tănase în China, Prepeliţă la Ludogoreţ, Latovlevici la Gencler şi Arlauskis la Watford, în timp ce lui Rusescu i-a expirat împrumutul de la Sevilla. Steaua a început prost sezonul. 0-1 în Supercupa cu Târgu-Mureş şi 0-0 pe teren propriu cu Petrolul. Steliştii s-au revanşat prin victoria cu Trencin, scor 2-0. Dar, ţinând cont de toate aceste lucruri, putem spune că Partizan n-a avut ghinion la tragerea la sorţi“, au scris sârbii de la Kurir.

Ziarul „Alo!“ s-a referit tot la Gigi Becali: „A devenit mai credincios şi a anunţat că viaţa lui e în mâinile lui Hristos. Viaţa mea a fost ştearsă şi acum încep o nouă existenţă. Urmez calea lui Dumnezeu, indiferent unde merg. Tot ce am pun în slujba lui Dumnezeu“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite