Sandra Izbaşa e şocată după teribilul accident suferit de gimnasta Beth Tweddle: „Sper să nu rămână cu sechele”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sandra Izbaşa
Sandra Izbaşa

Sandra Izbaşa, dublă campioană olimpică speră ca Elizabeth Tweddle, fosta sa adversară în concursurile de gimnastică, să îşi revină cât mai repede după accidentarea suferită, la o probă de sărituri cu schiurile, în timpul unei emisiuni televizate.

Elizabeth Tweddle (30 de ani), o fostă gimnastă din Marea Britanie, s-a accidentat la spate, sâmbătă, la o probă de sărituri cu schiurile, organizată într-o emisiune televizată, informează The Sun.

„O cunosc foarte bine, pentru că ne întâlneam într-o perioadă la mai toate concursurile şi ne împărţeam victoriile: eu - solul, ea - paralelul (n.r. - paralele). Am văzut şi eu, aseară, ştirea şi m-am gândit la ea. E o fată cu un caracter foarte frumos şi îmi doresc să treacă cu bine peste această operaţie pentru că realizez că este una foarte complicată. E o fată cu foarte multă energie şi n-ar sta deloc. Sper să nu rămână cu sechele şi să îşi ducă la bun sfârşit toate planurile pe care le are în viaţa de zi cu zi”, a spus Sandra Izbaşa (25 de ani), care a câştigat patru medalii la Jocurile Olimpice, două de aur şi două de bronz, conform Mediafax. 

Tweddle, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012, de la Londra, a fost dusă la spital cu elicopterul, pentru o intervenţie chirurgicală la spate. „Beth a efectuat corect săritura, dar nu a reuşit să se oprească la timp şi a lovit o barieră. Şi-a fracturat două vertebre”, a declarat o sursă de la Channel 4 pentru The Sun. Tweddle este al cincilea invitat la emisiunea „The Jump”, de la Channel 4, care se accidentează în acest an. Înotătoarea Rebecca Adlington (26 de ani) şi-a dislocat umărul. Actorii Tina Hobley (44 de ani), Sid Owen (44 de ani) şi Louisa Lytton (26 de ani) au mai avut de suferit după accidentele din timpul emisiunii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite