Sălbaticii Ligii I: jucătorii de la Juventus s-au bătut la vestiar! Un fotbalist a ajuns la spital, antrenorul şi-a dat demisia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fără victorie după şapte etape şi aflată pe ultimul loc cu doar două puncte, gruparea care a promovat la finalul stagiunii trecute s-a făcut de râs, după eşecul cu FCSB, la Ploieşti.

Scandalul a plecat de la faptul că la ultima fază, George Călinţaru şi-a bătut de joc de echipa sa, după cum „Adevărul“ a relatat aici. Mijlocaşul de 28 de ani a fost luat în colimator de colegi chiar pe teren, iar situaţia a scăpat de sub control în drum spre vestiar.

Valentin Bărbulescu i-a cerut socoteală lui Călinţaru pentru ce a făcut la ultima fază a partidei, iar de aici s-a ajuns la bătaie şi la înjurături! Nervos, Călinţaru a dat cu pumnul în geam şi a fost transportat la spital. 

Antrenorul Daniel Opriţa a pus şi el gaz pe foc, după cum a scris „Gazeta Sporturilor“. Până să vină la interviul de după meci, Opriţa le-ar fi strigat elevilor săi: „Eu v-am adus aici, eu vă distrug pe toţi! Nu-i posibil aşa ceva! Eu plec, bă, nu mai stau aici. Voi nu sunteţi, bă, jucători aşa cum v-am crezut. Am făcut spume la gură din cauza voastră. Cum să dai scăriţă, bă?! Aţi dominat Steaua în 10 oameni. Ne jucăm cu Steaua să dăm scăriţe. Suntem idioţi rău de tot!“.

Venit la microfonul Digi Sport, Opriţa şi-a anunţat plecarea de la Juventus Bucureşti: 

*Aşa a vrut Dumnezeu, să-i iasă lui Dică, să meargă mai departe şi eu să o iau de la capăt.

*În acest mod, îmi risc şi sănătatea. Mă consum foarte mult. Sunt împăcat că am făcut tot. M-au lăsat fraţii şi prietenii. Am plecat la muncă în Liga 3 cu o şurubelniţă la lupta cu tancurile.

*Am vorbit şi cu băieţii, au încercat, dar aceşti băieţi cu care m-am luptat la Liga 3, la Liga 2 sunt în stare să plece odată cu mine. I-am anunţat de la pauză. Eu nu sunt ca alţii care au contract pe cinci ani şi stau să ia banii. Eu sunt tânăr, o iau de la capăt şi din Liga 3, şi din Liga 2. Eu sunt capabil să muncesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite