Ruxandra Dragomir continuă „Ora de Mişcare alături de campioana mondială la Kempo, Alina Pascu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multipla medaliată cu aur şi argint la campionatele europene şi mondiale de Kempo, Alina Pascu va ţine un antrenament de kempo-kick, la întâlnirea pe care Ruxandra Dragomir o va organiza sâmbătă dimineaţă, în parcul Herăstrău.

În această vară, fosta mare jucătoare de tenis şi-a propus să găzduiască în fiecare weekend acţiuni dedicate sportului în aer liber pentru femei de toate vârstele, cu interese şi ocupaţii de toate felurile.
La prima acţiune de acest gen organizată alături de Elena Udrea, s-a aflat şi mama cunoscutei politiciene, Maria Udrea, care la 63 de ani a dovedit ca are o condiţie fizică foarte bună. 

„De această dată, invitatele mele la «Ora de Mişcare», vor avea parte de o surpriză şi mai mare. Sunt foate bucuroasă să le anunţ că sâmbătă o vor cunoaşte pe Alina Pascu, multiplă campioană naţională, europeană şi mondială, care deţine secretul succesului în lupta cu kilogramele. Antrenamentul propus de Alina, Kempo Kick, este derivat din sportul de luptă Kempo, care oferă un antrenament complet şi eficient, pentru a avea un corp frumos, sănătos şi armonios", a declarat Ruxandra Dragomir pentru iClara.roRuxandra Dragomir a creat pagina de Facebook „Ora de mişcare“, unde aşteaptă părerile şi întrebările tuturor celor interesate de o viaţă sănătoasă prin sport şi bună dispoziţie. „La următoarele întâlniri, vom avea alături de noi şi specialişti în nutriţie“, a conchis aceasta.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Ruxandra Dragomir şi Elena Udrea au făcut împreună sport în parc

Ruxandra Dragomir şi Elena Udrea au jucat tenis în Parcul Tineretului

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

VIDEO Sfaturile Ruxandrei Dragomir pentru Simona Halep

Ruxandra Dragomir: "Halep va ajunge până la urmă lider mondial"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite