Ruxandra Dragomir şi antrenorul Robert Dinescu se vor pregăti precum unităţile militare de elită la „Ora de Mişcare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ruxandra dragomir

În această vară, Ruxandra Dragomir şi-a propus să mobilizeze un număr cât mai mare de femei spre a face sport într-un mod organizat. De la începutul lunii iulie, în fiecare sâmbătă, fosta mare jucătoare de tenis a organizat „Ora de Mişcare“, în Bucureşti, la mare sau la munte. Femei de toate vârstele şi profesii diferite au urmat-o pe Ruxandra Dragomir în acţiunile dedicate sportului, organizate alături de Elena Udrea.

În această sămbătă, la ora 09.30, la intrarea în Parcul Herăstrău de la Charles de Gaulle, cursul de fitness va fi ţinut de Robert Dinescu, unul din cei mai căutaţi antrenori, cu o experienţă de peste 10 ani în acest domeniu. El a pus la punct un program complex de întreţinere şi slăbit, intitulat „BodyUPgrade 60 days challenge“, sau mai zis opt săptămâni de stare de bine. „Este vorba despre un antrenament în care, pe parcursul a două luni, vei observa că exerciţiile se repetă cu o frecvenţă redusă. 

Reuşeşti astfel să arzi de trei ori mai multă grăsime decât la antrenamentele convenţionale, însă foloseşti numai jumătate din energie şi îţi maximizezi rezultatele prin folosirea greutăţii propriului corp. Iar rezultatele sunt vizibile, chiar după primele ore. Greu de crezut, dar adevărat. BodyUp Grade 60 days chalenge înseamnă două luni de antrenamente de mare intensitate, care îţi vor optimiza agilitatea, echilibrul, coordonarea, viteza, forţa şi mai ales, voinţă!", a declarat Robert Dinescu.

Conceptul de antrenamente BodyUPgrade este inspirat de Tabata, MMA şi antrenamentul unităţilor militare de elită. Pe durata antrenamentelor, se vor lucra simultan cele două extreme: cea aerobă (rezistenţa) şi anaeroba (de mare intensitate şi explozivă). Rezultatele vor fi deopotrivă arderea grăsimilor, tonifierea, definirea, dar şi creşterea rezistenţei, a agilităţii şi echilibrului.
„BodyUPgrade este pentru toţi cei care îşi propun să facă o schimbare în felul în care arata, se simt în pielea lor şi gândesc. Este un antrenament de intensitate mare, însă care nu necesită decât o minimă pregătire fizică prealabilă“, a mai arătat Robert Dinescu. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite