Ronaldo i-a „rupt“ pantalonii lui Zidane: camerele au surprins un moment jenant pentru legendarul antrenor al Realului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zidane

Pe cât a fost de calm ca fotbalist, pe atât de energic se manifestă francezul pe marginea terenului, ceea ce n-a fost bine pentru el, marţi, în returul cu Wolfsburg, în sferturile Ligii Campionilor.

Pentru al 6-lea sezon consecutiv, Real Madrid e în semifinalele Ligii Campionilor! De această dată însă, echipa a avut nevoie de o revenire spectaculoasă, după o înfrângere la zero în tur.

Numai că Wolfsburg de acum o săptămână a fost o cu totul altă echipă decât cea care s-a prezentat, marţi, pe „Santiago Bernabeu“. Apărarea solidă din prima manşă a fost inexistentă şi nemţii i l-au făcut „cadou“ primul gol lui Ronaldo şi şi-au pierdut avantajul din tur în doar 17 minute. După pauză, Ronaldo şi-a întregit prestaţia magnifică, marcând golul calificării printr-o lovitură liberă. Portughezul de 31 de ani a găsit cu precizia unui „robot“ singura breşă din zidul viu format de adversari şi l-a învins pe portarul Benaglio (77).

Spre finalul meciului, extaziat de revenirea elevilor săi, Zidane s-a manifestat prea puternic la o ratare şi s-a ales cu pantalonii rupţi!

 S-a terminat 3-0, iar cele trei goluri ale lui CR7 au însemnat că:

*Ronaldo a devenit primul jucător din istoria Ligii Campionilor care punctează de cel puţin 15 ori în două ediţii diferite ale întrecerii. Prima dată a reuşit acest lucru în 2013-2014.

*Ronaldo a ajuns la un total de 16 goluri în actualul sezon al Ligii Campionilor şi mai are nevoie de o singură reuşită pentru a egala recordul all-time în aceeaşi stagiune, 17, pe care îl deţine chiar el.

*Ronaldo a înscris în poarta a 31 de echipe în Liga Campionilor.

Vrea Benfica ca să joace acasă

Vedeta Realului a fost ridicat în slăvi de presă, după o altă prestaţie magică, însă el însuşi a rămas cu picioarele pe pământ. „A fost, într-adevăr, una dintre cele mai bune seri ale mele, dar nu cea mai bună din carieră. Vreau să se califice Benfica în semifinale şi să joc în Portugalia“, a afirmat CR7. El şi-a început cariera de profesionist la Sporting Lisabona, rivala „vulturilor“ în campionatul portughez.

„Ibra“ rămâne fără Ligă

Dacă Ronaldo are două Ligi ale Campionilor cu Manchester United (2007-2008) şi cu Real Madrid (2013-2014), în schimb, Zlatan Ibrahimovici, un fotbalist la fel de mare, rămâne fără cel mai râvnit trofeu la nivel de cluburi.

Suedezul a luat titlul de nouă ori în ultimele zece sezoane cu echipele pentru care a evoluat, însă, marţi, a părăsit Liga cu PSG. Pentru Manchester City e prima prezenţă în semifinalele competiţiei, iar antrenorul Pellegrini crede într-o surpriză şi mai mare: „Eu cred că putem câştiga trofeul“.

93 de goluri are Ronaldo în Liga Campionilor, fiind cel mai bun marcator al competiţiei. Messi (83) şi Raul (71) completează podiumul.  

Liga Campionilor, sferturi

Marţi

REAL MADRID - Wolfsburg 3-0 (0-2 în tur)
Ronaldo 15, 77, 77

MANCHESTER CITY - Paris Saint-Germain 1-0 (2-2 în tur)
De Bruyne 76

Miercuri

Benfica - BAYERN MUNCHEN 2-2 (0-1 în tur)
Jimenez 27, Talisca 76 / Vidal 38, Muller 52

ATLETICO MADRID - Barcelona 2-0 (1-2 în tur)
Griezmann 36, 88 (pen.)

Semifinalele vor fi stabilite după tragerea la sorţi de vineri şi sunt programate pentru 26/27 aprilie şi 3/4 mai.
 
Finala va avea loc la 28 mai, pe San Siro din Milano.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite