România - Slovacia. Selecţionerul Slovaciei: „Am impresia că în echipa României ceva nu funcţionează bine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România - Slovacia: 1-1 / România a obţinut doar o remiză în amicalul disputat miercuri contra Slovaciei, pe Arena Naţională, fapt care l-a determinat pe selecţionerul formaţiei adverse să „taxeze“ evoluţia „tricolorilor“.

„În prima repriză au avut acţiuni periculoase şi chiar cu finalizare. Nu ştiu ce s-a întâmplat însă în repriza a doua de au redus turaţia motoarelor. Am impresia că ceva în echipă nu funcţionează bine şi nici relaţia dintre echipa naţională şi suporteri nu cred că este una bună", a declarat Kozak.

El este bucuros pentru remiza obţinută cu România la meciul său de debut: "Am ştiut că întâlnim România, o echipă puternică, cu jucători foarte buni. Prima repriză mi-a plăcut. Păcat că nu am avut grijă de Torje, un jucător extraordinar, a fost peste toţi ceilalţi coechipieri, dar după pauză am reuşit să revenim şi am controlat jocul mai bine. Sunt mulţumit, a fost un meci cinstit şi un rezultat pe măsură. Ţinând cont că a fost meciul meu de debut, am avut sentimente ciudate. L-am trăit din plin. Este un alt sentiment atunci când conduci o echipă naţională şi altul când conduci o echipă de club“, a declarat Jan Kozak.

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDO România - Slovacia: 1-1. Joc foarte slab făcut de tricolori înaintea „dublei“ de foc cu Ungaria şi Turcia . Spectatorii i-au cerut demisia lui Victor Piţurcă

Victor Piţurcă: „Sunt dezamăgit de atitudinea spectatorilor! Dacă jucăm tot aşa, nu avem nicio şansă cu Ungaria şi Turcia“

Adrian Mutu: „Aş vrea să-mi explice Piţurcă de ce nu am fost convocat pentru meciul cu Slovacia“

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite