România a fost învinsă de Olanda la Cupa Davis şi a ratat barajul pentru grupa principală a tenisului mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
România apierdut accederea în Grupa Mondială
România apierdut accederea în Grupa Mondială

România - Olanda / Tricolorii au ratat accederea în barajul pentru Grupa Mondială, România pierzând întâlnirea cu Olanda de la Cupa Davis. Perechea Victor Hănescu/Marius Copil a fost învinsă (6-4, 7-5, 6-4) după două ore şi şase minute de joc, scorul general fiind de 3-0 în avantajul batavilor.

Horia Tecău a suferit o ruptură musculară în timpul antrenamentelor şi a ratat evoluţia în meciul de dublu. Locul său a fost luat de Victor Hănescu, care a făcut pereche cu Marius Copil. De asemenea, olandezii au făcut o schimbare în formula de joc, astfel încât cuplul Thiemo de Bakker/Jean-Julien Rojer a fost înlocuit de perechea Robin Haase/Jean-Julien Rojer.

Starea de sănătate a lui Tecău a fost comentată pentru digisport.ro de preşedintele Federaţiei de Tenis, George Cosac: „Sunt probleme mai vechi, pe care le-am avut şi la Indian Wells şi Miami. A făcut un RMN şi e mai bine să nu joace“. Duminică, începând cu ora 13.00, se vor disputa ultimele două partide de simplu: Victor Hănescu - Robin Haase şi Adrian Ungur - Igor Sijsling.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite