România are căpitan! Cristina Neagu şi-a strâns colegele după victoria cu Angola şi le-a transmis un mesaj dur şi emoţionant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de handbal a României are nu doar cea mai bună jucătoare din lume, ci şi un adevărat căpitan în persoana Cristinei Neagu.

România a reuşit să îşi ia revanşa în faţa Angolei la Campionatul Mondial. A fost o victorie la trei goluri, însă cu mari emoţii. Fetele noastre s-au impus cu 27 la 24 şi rămân cu palmaresul imaculat înaintea ultimului meci din grupă, cel cu Franţa.

Cristina Neagu a fost din nou eroina României, deşi în prima repriză cu Angola nu a strălucit. A ieşit în evidenţă când era mai important. De la 23-23 a marcat 4 goluri consecutiv şi a adus o nouă victorie tricolorelor, iar la finalul partidei a strâns toată echipa lângă ea şi le-a vorbit fetelor.

"Va trebui să dăm mult mai mult decât am dat astăzi, da? Foarte bine, suntem mândre de noi, sunt mândră de voi, dar suntem mult mai tari decât atât! Haide! Un-doi-trei România!", a spus Neagu în faţa echipei.

România nu mai poate pierde locul 1 în Grupa A, după ce Franţa şi Spania au remizat 25-25 şi va juca împotriva locului patru din Grupa B.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite