Roland Garros 2015: Serena, fără emoţii în turul următor. Nu ştie nimic despre următoarea adversară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul clasamentului WTA, Serena Williams, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-2, 6-3, în 59 de minute, pe sportiva cehă Andrea Hlavackova, locul 190 WTA, jucătoare venită din calificări, şi a acces în manşa a doua a turneului de la Roland Garros.

"Mă simt bine, mi-am apărat punctele (n.r. - 70 de puncte)", a spus americanca, zâmbind, după meci, referindu-se la faptul că anul trecut a fost eliminată în turul 2, de Garbine Muguruza.

Williams a explicat cu umor şi momentul în care a fost indecisă la un lob al adversarei, fiind lovită uşor de minge. "Sunt o jucătoare profesionistă de tenis şi mă gândeam: «O să dau cu reverul, cu lovitura de dreapta, voi alerga pe lângă minge şi o voi lovi cu reverul. Nu, nu, nu, alerg pe lângă minge şi o lovesc cu dreapta». Următorul lucru pe care îl ştiu este că m-a lovit mingea în spate. A fost stânjenitor, dar amuzant în acelaşi timp. Se întâmplă celor mai bune dintre noi", a declarat ea.

Serena Williams a afirmat că nu este refăcută sută la sută după accidentarea suferită la cot. "Dar am fost capabilă să servesc bine. Nu am servit atât de mulţi aşi cum o fac de obicei. Partea bună este că starea mi se îmbunătăţeşte pe zi ce trece. Mâine e încă o zi de pauză şi dacă mai câştig un tur, va fi bine", a precizat Williams.

Întrebată despre viitoarea ei adversară, germana Anna-Lena Friedsam, locul 105 WTA, Williams a replicat, râzând: "Vă rog să-mi faceţi o favoare, nu-mi cereţi să vorbesc despre ea, nu o cunosc. Mersi!".

Cu succesul de marţi, Serena Williams a ajuns la 58 de meciuri câştigate în prima manşă a unui turneu de Grand Slam. În această fază, ea are doar o înfrângere, în 2012, la Roland Garros, când a pierdut în faţa jucătoarei franceze Virginie Razzano, scor 6-4, 6-7 (5), 3-6.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite