Probleme în paradis: Reghecampf a anunţat că un jucător al Stelei va fi amendat din cauza declaraţiilor date la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Cu două zile înainte de derby-ul Dinamo – Steaua (vineri, ora 21, Digi Sport 1), un mic scandal a izbucnit în lotul formaţiei din Ghencea.

Valentin Cojocaru, portarul de doar 17 ani care a fost titularizat de Laurenţiu Reghecampf, la Bistriţa, a avut o evoluţie impresionantă. Puştiul a închis poarta roş-albaştrilor, în victoria cu 1-0 pe care bucureştenii au obţinut-o.

La final, invitat la microfonul Digi Sport, tânărul goalkeeper s-a arătat la fel de curajos şi în declaraţii, spunând că vrea să-i ia locul lui Ciprian Tătăruşanu, în primul „11“.

„A fost un meci special. Am debutat la Steaua într-un meci oficial. Am făcut un meci bun. Sper ca de acum să fiu folosit cât mai mult. Sper ca într-un viitor apropiat să-l pot înlocui pe Tătăruşanu“, a spus Cojocaru.

Aceste declaraţii l-au supărat pe Laurenţiu Reghecampf, care a anunţat că va lua măsuri împotriva puştiului de 17 ani.

Ce a spus?

„Cojocaru chiar va primi o mică amendă din partea mea din cauza declaraţiilor pe care le-a făcut la finalul partidei de la Bistriţa, pentru că nu e posibil ca el să spună că-şi doreşte cât mai repede să-i ia locul lui Tătăruşanu. Tătăruşanu e un portar nu bun, ci foarte bun. Eu chiar am vorbit cu patronul şi l-am rugat să păstreze intact acest lot măcar şase luni pentru că toţi jucătorii mai au potenţial de creştere. Vom câştiga şi la capitolul omogenitate, mai ales că ne dorim participarea în grupele Ligii Campionilor“, a declarat „Reghe“ la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite