Rednic ţine Dinamo în joc de glezne: Negoiţă a explicat de ce antrenorul încă n-a semnat noul contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albii au avut un sezon peste aşteptări şi au fost, la un moment dat, chiar în lupta pentru titlu. Nu e sigur însă că „arhitectul“ din actuala stagiune va rămâne în „Ştefan cel Mare“ şi în următorul sezon.

Iar asta pentru că Mircea Rednic, deocamdată, n-a ajuns la o înţelegere cu Ionuţ Negoiţă, iar în presă au apărut variantele Andone, Contra şi Miriuţă, în cazul în care Rednic va părăsi Dinamo.

Într-o intervenţie la Digi Sport, conducătorul roş-albilor a detaliat stadiul negocierilor sale cu actualul tehnician.

„Atât clubul Dinamo, cât şi antrenorul Mircea Rednic îşi doresc prelungirea colaborării. Noi i-am făcut o ofertă de contract la data de 22 aprilie cu o mărire substanţială a salariului, celelalte condiţii din contract, precum puterea pe care Rednic o are în club, ramânând neschimbate. Am făcut această ofertă din dorinţa de a avea continuitate şi omogenitate, atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul staff-ului. Nu sunt adeptul dezvăluirilor datelor confidenţiale prin presă, dar având în vedere interesul care există pe acest subiect, pot să vă spun că singurul punct adiţional important al noului contract este integrarea în lotul echipei mari a unor jucători proveniţi din propria academie“, a spus Negoiţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite