Reclamă fără limite la adresa lui Mutu „L-a depăşit pe Ilie Năstase la femei. Nu e femeie care să nu fie leşinată după el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Mutu s-a trezit în mijlocul unui nou scandal, după ce Bianca Drăguşanu a dezvăluit că a fost amanta lui timp de un an şi jumătate.

Starleta a dezvăluit detalii din dormitorul lui Mutu, care s-a abţinut de la orice fel de comentariu. În apărarea lui a sărit însă Ana Maria Prodan, nevasta lui Laurenţiu Reghecampf, care a afirmat înbtr-o emisiune televizată: "''Am vorbit cu Adi. Cât de mică să fii ca femeie să te dai în primire şi cu Mutu. Adrian Mutu cred că l-a depăşit pe Ilie Năstase la femei. Nu e femeie pe care să o fi cunoscut-o şi să nu fie leşinată după el. E şarmant. Este cel mai frumos fotbalist pe care l-a avut România. Nu ştie nimeni care e situaţia lui Adi Mutu acum, dacă mai e căsătorit sau nu. El nu şi-a făcut niciodată familia de râs. Pentru Adi, Consuelo şi fata cu care este azi sunt cele care contează, restul sunt trecătoare. Ca Bianca au fost mii de femei. Hai să fim serioşi. Nu e o cinste pentru o femeie să zică aşa ceva. Ce fel de femeie eşti tu atunci când te sună ca să vii două ore la Firenze şi apoi te întorci acasă. Pentru Bianca ar fi trebuit să fie o mândrie dacă era iubita oficială vreo trei ani. Nu mergem din pat în pat şi mai şi spui: «Sunt singura femeie care a stat în aşternuturile lui Consuelo». Şi? Le-a spălat după".

"Eu în locul ei aş spune că a fost o scăpare de moment"

Tot la Antena Stars ea a mai spus: 'Ea e acum probabil în cădere liberă. Probabil că cine o sfătuieşte nu îi spune adevărul. Cine o cunoştea vreodată din Petroşani pe Bianca Drăguşanu? A tot încercat să ajungă vedetă şi n-a ajuns nici azi. Am vorbit azi dimineaţă cu Adi şi râdea că Bianca se pune într-o astfel de situaţie. Tu te faci de râs ca femeie. Noi ştim toţi. Probabil o presta bine. Nu vreau să vorbesc pentru că i se distruge şi ultima fărâmă de feminitate. O femeie care a trecut pe la mai mulţi fotbalişti nu mai are nicio şansă niciodată. Eu în locul ei aş spune că a fost o scăpare de moment."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite