Presa internaţională, despre calificarea Simonei Halep în optimile Indian Wells

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep FOTO prosport.ro
Simona Halep FOTO prosport.ro

Simona Halep va evolua în optimile de finală de la Indian Wells, unde o va întâlni pe jucătoarea cehă Karolína Pliskova (15 WTA).

După victoria din 16-imile de finală, în faţa unei jucătoare din SUA, presa internaţională a menţionat reuşita româncei.

WTA: „Simona Halep a supravieţuit şi s-a calificat în optimi. În ultimul meci al zilei, românca s-a luptat cu periculoasa stângace Varvara Lepchenko, pe care a invins-o în trei seturi“.

BT Sport: „A treia favorită, româncă Simona Halep, a muncit din greu pentru a merge mai departe. două ore şi 14 minute a durat întâlnirea cu americanca Varvara Lepchenko“.

Tennis.it: „Serena Williams şi Simona Halep şi-au asigurat biletele pentru optimi. Spre deosebire de americancă, învingătoare uşor în două seturi, românca a avut nevoie de trei seturi pentru a trece de Lepchenko“.

Eurosport: „Simona Halep a reuşit să se califice în optimi, chiar dacă recent a fost zguduită de sinuciderea vărului ei“.

Ce urmează pentru Simona Halep la Indian Wells

Indian Wells 2015. Victor Hănescu, Raluca Olaru şi Monica Niculescu au părăsit turneul american. Halep s-a calificat în optimi

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite