Rapid - Steaua. Prepeliţă: „Noi am venit să jucăm, să câştigăm şi să nu intrăm în vreun conflict“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua a obţinut o remiză în derbiul disputat în Giuleşti FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Steaua a obţinut o remiză în derbiul disputat în Giuleşti FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Rapid - Steaua. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a obţinut o remiză în derbiul disputat duminică în Giuleşti (1-1) , la finalul unui meci cu mai puţine goluri şi mai multe incidente.

Stelistul Andrei Prepeliţă a rezumat simplu modalitatea în care echipa sa a abordat partida de pe stadionul „Valentin Stănescu“: „Noi am vrut să jucăm, să câştigăm meciul şi să nu intrăm în vreun conflict. La acea fază nu s-a întâmplat nimic. Latovlevici a vrut să execute un aut, s-au aruncat din tribune diverse obiecte, iar Chiricheş a fost lovit în cap. Arbitrul ne-a chemat la vestiare, dar noi am stat la mijlocul terenului. Am căutat să ne detaşăm de această atmosferă şi să ne facem jocul. Având în vedere că celelalte echipe s-au încurcat, ne-am mărit distanţa faţă de locul doi cu acest punct câştigat“.

Derbiul Rapid - Steaua s-a încheiat cu o remiză (1-1), golurile fiind marcate la începutul şi finalul meciului. Pentru rapidişti, Ovidiu Herea a deschis scorul în minutul 9, iar Steaua a reuşit să egaleze aproape de finele partidei prin căpitanul Alexandru Bourceanu (81'). Debutul meciului s-a produs cu o întârziere de aproximativ cinci minute, cauzată de fumigenele şi torţele aprinse în tribune, o parte dintre ele ajungând şi pe teren. În minutul 83, tensiunile acumulate au făcut ca partida să fie oprită de arbitrul Sebastian Colţescu ca urmare a atacurilor venite de la suporterii giuleşteni către Vlad Chiricheş, Iasmin Latovlevici şi Mihai Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite