Rapid - Steaua. Perjă: „Ne aşteptăm la suspendare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid - Steaua. Derbiul dintre Rapid şi Steaua (1-1) riscă să aducă clubului giuleştean o serie de sancţiuni, ca urmare a incidentelor petrecute în tribunele stadionului „Valentin Stănescu“.

Dănuţ Perjă, delegatul clubului Rapid pentru meciul cu roş-albaştrii, este de părere că echipa vişinie va fi amendată şi suspendată în urma comportamentului agresiv adoptat de o parte din suporterii prezenţi la meci: „Vom fi chemaţi la Comisia de Disciplină, ne aşteptăm la amendă şi suspendarea terenului, dar sperăm să nu fie cazul de o măsură foarte dură pentru că avem un public foarte frumos. Am încercat să potolesc spiritele pentru că Mihai Stoica nu e iubit în Giuleşti. Nu sunt de acord cu ce s-a întâmplat la acea fază şi am intrat pe teren pentru a calma spiritele. După discuţia cu arbitrul şi observatorul am decis ca eu împreună cu Mihai Stoica să rămânem la vestiare pentru a nu mai provoca spectatorii“.

Derbiul Rapid - Steaua s-a încheiat cu o remiză (1-1), golurile fiind marcate la începutul şi finalul meciului. Pentru rapidişti, Ovidiu Herea a deschis scorul în minutul 9, iar Steaua a reuşit să egaleze aproape de finele partidei prin căpitanul Alexandru Bourceanu (81'). Debutul meciului s-a produs cu o întârziere de aproximativ cinci minute, cauzată de fumigenele şi torţele aprinse în tribune, o parte dintre ele ajungând şi pe teren. În minutul 83, tensiunile acumulate au făcut ca partida să fie oprită de arbitrul Sebastian Colţescu ca urmare a atacurilor venite de la suporterii giuleşteni către Vlad Chiricheş, Iasmin Latovlevici şi Mihai Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite