Rapid are patru noi patroni. Prima măsură: site-ul clubului îi invită pe fani să vireze bani în contul echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Manea
Nicolae Manea

După plecarea lui Nicolae Cristescu, acum i-a venit rândul lui Adrian Zamfir să cedeze acţiunile sale şi să iasă definitiv din structura administrativă a clubului.

La începutul săptămânii, preşedintele giuleştenilor, Nicolae Manea, a anunţat că Rapid va ajunge pe mâna suporterilor. Astăzi, conducătorul rapidist a dezvăluit că această mutare s-a şi finalizat.

„Azi, s-au semnat actele de cedare a acţiunilor de către domnul Zamfir către 4 persoane pe care, sincer, nu le ştiu. Mi-au arătat documentele şi am înţeles că nu vor nici aceşti oameni să iasă în faţă. Sunt oameni care vor binele Rapidului, aşteptăm investitori. Avem aceste acţiuni cedate de domnul Zamfir. Le pot ceda şi ei, mai departe“, a declarat Nicolae Manea pentru Digi Sport.

Curios e că, în ziua în care clubul şi-a schimbat conducerea, site-ul oficial al Rapidului a publicat un anunţ prin care îi invită pe suporteri să investească în echipă!

„Fanii rapidişti şi-au manifestat în mai multe rânduri intenţia de a ajuta clubul şi altfel, în afara abonamentelor şi tichetelor de meci achiziţionate. Cei care intenţionează să sprijine financiar clubul o pot face în contul RO35EXIM101000014852RO01-EXIM Bank, S.C. FOTBAL CLUB RAPID S.A. cod fiscal 18536665“, scrie pe fcrapid.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite