Rambe, în rolul lui Rambo: l-a înjurat pe Hagi şi a sărit la bătaie cu el. „Regele“ a „turbat“. Imagini cu interviul exploziv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partida Viitorul - CS U Craiova s-a încheiat cu o victorie lejeră a gazdelor, însă, la final, doi fotbalişti au fost eliminaţi, iar fostul căpitan al echipei naţionale a condamnat faptul că în România sunt primiţi fotbalişti străini fără valoare.

Introdus pe teren în minutul 78, Ramilton Jorge Santos do Rosario, cunoscut drept Rambe, a fost în centrul unei bătai generale la finalul meciului Viitorul - CS U Craiova, scor 2-0.

Atacantul oltenilor, originar din Insulele Capului Verde, l-a împins pe Hagi, după care a fost contrat de portarul Viitorului, Rîmniceanu. Cei doi jucători au văzut cartonaşul roşu. Scandalul a continuat însă şi în zona mixtă, acolo unde Hagi l-a desfiinţat pe Rambe despre care a spus din greşeală că e brazilian.

„Au venit străinii în România care mă înjură. Străinii vin aici să mă înjure! Măcar dacă ar veni străini de valoare. La mine acasă să fiu înjurat?! În tur, a fost Madson, acum a venit ăsta (n.r. - Rambe)! Nu contează de unde a pornit. Sunt nişte străini care vin la noi şi asta nu e bine. Să ne arate că sunt mai buni ca ai noştri. Sunt străini care au câte 10 kilograme în plus şi numai fotbal nu joacă! Ce nu pot să suport e când văd jucătorii străini care n-au respect de fotbalul românesc. Mă uitam spre ei şi a sărit la bătaie. Auzi ce mare era el! Să vină un jucător ca ăsta la mine să mă înjure, să mă bată! Asta mi se pare incredibil, să aducem jucători străini că sunt mai buni ca ai noştri. Să joace în Brazilia de unde vine, că nici nu ştiu de unde vine. A jucat nu ştiu câte meciuri şi nu ştiu dacă a dat jumătate de şut pe poartă. Ce a făcut Rîmniceanu n-a fost bine“, a spus Hagi la Digi Sport.

Rambe a sosit în Liga I în acest sezon, după ce în stagiunea precedentă a jucat în liga a doua portugheză, la Farense. A strâns 12 partide în Liga I - a fost titular doar de patru ori - fără să marcheze, deocamdată, pentru CS U Craiova.

VEZI INTERVIUL LUI HAGI

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite