Raliul WTCC: 300.000 de oameni sunt aşteptaţi de 1 mai la Budapesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pliotul de raliu Norbert Michelisz
Pliotul de raliu Norbert Michelisz

Raliul WTCC din Ungaria sponsorizat de Grupul MOL va avea loc în perioada 1 – 3 mai 2015 şi va debuta cu o paradă spectaculoasă organizată în Budapesta vineri, 1 mai, la care se estimează participarea a 300.000 de spectatori.

Grupul MOL, lider internaţional în domeniul petrolului şi gazelor, a devenit partenerul de prezentare şi sponsorul Campionatului Mondial de Turisme (World Touring Car Championship), în Ungaria, pe baza unui acord unic încheiat cu Eurosport Group, canalul care promovează WTCC şi este deţinătorul drepturilor comerciale, se arată într-un comunicat de presă.

Pe scurt
  @ Grupul MOL va fi partenerul de prezentare a evenimentului şi sponsorul cursei din Ungaria a Campionatului Mondial de TurismeFIA WTCC desfăşurat în perioada 1 -3 mai 2015. Evenimentul va debuta cu o spectaculoasă paradă, care va avea loc de 1 mai şi la care sunt aşteptaţi 300.000 de fani motor-sport. 
  @ Panta Distribuzione S.p.A, companie membră a Grupului MOL, este furnizorul oficial de carburanţi pentru competiţii auto, pentru întreaga serie de curse WTCC
 @  De asemenea, Grupul MOL este principalul sponsor al Zengő Motorsport, precum şi al pilotului de raliu Norbert Michelisz pentru al patrulea an consecutiv.

Declaraţii

„Lumea sporturilor auto este un domeniu în care disciplina şi ambiţia sunt puse laolaltă. Cheia succesului constă în concentrare, precum şi în a-i provoca pe competitorii tăi, aşa cum se întâmplă şi la nivelul industriei de petrol & gaze, în care operează Grupul MOL. Popularitatea campionatului WTCC este în creştere în Ungaria şi la nivel internaţional, de aceea ne face o deosebită plăcere să putem sprijini raliul organizat în Ungaria, precum şi să furnizăm carburanţii necesari desfăşurării tuturor curselor WTCC prin intermediul companiei Panta Distribuzione S.p.A, membră a Grupului MOL”, a declarat Dominic Köfner, Vice Preşedinte Corporate Communications la nivelul Grupului MOL.

Francois Ribeiro, Managerul General al WTCC, comentează: „Implicarea Grupului MOL în evenimentul WTCC este deja bine cunoscută prin parteneriatul cu Norbert Michelizs, unul dintre cei mai importanţi participanţi din campionat. Suntem încântaţi că Grupul MOL a decis să îşi extindă implicarea în cadrul WTCC prin sponsorizarea evenimentului în ţara gazdă, ceea ce va genera o vizibilitate complementară excelentă pentru companie prin modelul de curse Zengő Motorsport şi o expunere puternică,având în vedere că evenimentul WTCC este difuzat de mai multe televiziuni.”

Despre Grupul MOL

Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 30.000 de angajaţi în întreaga lume. Grupul are peste 75 de ani de experienţă în explorarea şi producţia de hidrocarburi, cu operaţiuni de producţie în 8 ţări şi activităţi de explorare în 13 ţări. Grupul controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 12 ţări.

Norbert Michelisz

auto
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite