Rădoi, revoltat de ce se întâmplă cu Steaua în ţară: antrenorul campioanei a trimis un mesaj dur din Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După amicalul cu Rubin Kazan, tânărul tehnician a vorbit cel mai mult despre ultima problemă care a lovit echipa finanţată de Gigi Becali.

Steaua nu mai are voie să folosească stadionul din Ghencea şi terenurile de antrenament de acolo. Decizia a fost luată de Clubul Sportiv al Armatei (CSA), care deţine marca Steaua. 

CSA a condiţionat folosirea bazei din Ghencea de către echipa lui Gigi Becali de schimbarea denumirii pe care o are acum formaţia antrenată de Mirel Rădoi: FC Steaua Bucureşti (FCSB).

E practic un nou episod din războiul FCSB – CSA, după ce Gigi Becali a refuzat să plătească pentru a recupera marca Steaua pe care a pierdut-o după o decizie definitivă şi irevocabilă dată de Înalta Curte şi Casaţie şi Justiţie.

Ultima problemă care a lovit campioana României l-a indignat pe Mirel Rădoi, iar într-o intervenţie la Digi Sport, după amicalul cu Rubin Kazan, tehnicianul şi-a exprimat nemulţumirea.

Ce a spus?

„Am rămas surprins. În discuţiile pe care le-am avut, ne-au asigurat că nu vor fi probleme. Acum ne trezim că n-avem unde să mergem pentru a ne antrena. E o situaţie care doar în România se poate întâmpla. E absurd ca Steaua să fie obligată să-şi schimbe denumirea pentru a putea folsosi stadionul din Ghencea. Trebuie să găsim altă soluţie pentru a ne antrena, nu ne putem muta de la un loc la altul, de la o săptămână la alta. Trebuie să găsim o soluţie permanentă“, a afirmat Rădoi.

Acesta a făcut şi o analiză a jocului cu Rubin Kazan în care campioana României a arătat un joc lipsit de calitate.

„Suntem mulţumiţi pentru victorie şi pentru jocul din partea a doua. Suferim la relaţiile de joc, n-am avut timp să le punem la punct. Mai avem nevoie de timp. Trebuie să găsim o formulă apropiată de cea ideală, trebuie să ştim pe cine ne bazăm în primul 11 şi în lotul lărgit. Trebuie să avem dubluri pe toate posturile. În momentul de faţă, cred că mai putem acoperi unele posturi. Nu trebuie însă să ne grăbim, ci să alegem cele mai bune soluţii“, a completat antrenorul roş-albaştrilor.

Rădoi despre...

Atacantul Tudorie, adus de la Oţelul - Trebuie să avem răbdare cu el. E un copil talentat, a arătat asta, deşi n-a jucat foarte multe minute.

Problemele medicale pe care le au Tamaş, Tănase, Filip şi Adi Popa - Accidentările nu sunt grave, nu vor fi probleme pentru meciurile care se apropie.

Achiziţia lui Tahar de la Gaz Metan Mediaş - Trebuie să vedem nivelul de pregătire al lui Tahar. E un jucător cu agresivitate, ceea ce ne lipseşte acum la mijlocul terenului. În plus, ne poate ajuta şi pe fază ofensivă.

Tânărul Mihalcea - L-am urmărit o perioadă de timp, am avut multe informaţii despre el. Are tupeu în joc. Va rămâne în lotul echipei mari, depinde numai de el şi într-o mică măsură de noi felul în care va creşte. Dacă avem tineri valoroşi, cu siguranţă, îi vom folosi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite