Prima reacţie a lui Hagi după ce Lupescu a pierdut categoric alegerile de la FRF. Ce spune Regele despre Răzvan Burleanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi
Gică Hagi

Gică Hagi a reacţionat după ce Ionuţ Lupescu, candidatul pe care l-a susţinut toată Generaţia de Aur, a fost surclasat de Răzvan Burleanu la alegerile de la FRF.

"Ionuţ Lupescu cred că a greşit cu ceva. Părerea mea este că a venit prea târziu. S-a decis prea târziu să candideze. Noi cei din fotbal ştim că poţi să pierzi, poţi câştiga, dar de data asta diferenţa a fost prea mare. Aceasta e problema.

Îl felicit pe preşedinte, iar noi de la Viitorul ne dorim să resusciteze fotbalul românesc, să îl aducă peste nivelul generaţiei mele, pentru că acesta este singurul proiect viabil. Echipele naţionale trebuie să meargă la turneele finale. Sunt convins că ne putem bate cu oricine şi trebuie să o facem repede.

De restul discuţiilor, cu voturile din fotbalul mic, nu sunt preocupat. Nu vreau să fiu preşedinte. Eu am fost mai deştept, mi-am făcut un club. Funcţia ţi se dă, lupţi pentru ea, iar clubul îmi aparţine. Sunt independent şi depind doar de mine. O să fiu mereu cu cei din generaţia mea, am fost liderul, am fost cei mai buni împreună", a declarat Gică Hagi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite