Prima imagine cu Vlad Chiricheş la Tottenham şi primele elogii de la antrenorul Villas-Boas: "E un adevărat lider"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş FOTO Tottenhamhotspur.com
Vlad Chiricheş FOTO Tottenhamhotspur.com

Antrenorul portughez al celor de la Tottenham e încântat de achiziţionarea fundaşului român. Alături de Chiricheş, la gruparea londoneză au ajuns încă şase fotbalişti de clasă!

În Estul Londrei se duce o dispută acerbă pentru supremaţie între Tottenham şi Arsenal. Echipa la care au evoluat Gică Popescu şi Ilie Dumitrescu n-a mai încheiat un sezon desupra "tunarilor" din 1995, însă lucrurile sunt pe cale să se schimbe. În vreme ce Arsene Wenger a investit 0 lire sterline, fiind aduşi Flamini şi Yaya Sanogo, Tottenham a umblat serios în conturile clubului. La Spurs au ajuns în această vară şapte fotbalişti pe care s-au plătit nu mai puţin de 110 milioane de lire sterile. Mare parte din sumă va fi recuperată de îndată ce Gareth Bale va fi vândut la Real Madrid. 

PIŢURCĂ ÎI DĂ BANDEROLA DE CĂPITAN AL ECHIPEI NAŢIONALE LUI VLAD CHIRICHEŞ

Jucătorii transferaţi de Tottenham sunt: Roberto Soldado (Valencia), Erik Lamela (AS Roma), Vlad Chiricheş (Steaua), Christian Eriksen (Ajax), Paulinho (Conrinthians), Nacer Chadli (Twente), Etienne Capoue (Toulouse).

Chiricheş va lupta pentru un în loc în defensivă cu alţi trei fundaşi centrali, Dawson, Vertonghen şi Kaboul, însă calităţile sale l-au impresionat pe Villas-Boas: "E un jucător care a fost urmărit de multe echipe. Are o abilitate extraordinară de a ieşi din apărare cu mingea la picior, şi asta ne-a plăcut cel mai mult la el. E un adevărat lider", a spus Villas-Boas, citat de The Independent.

Meciul dintre Arsenal şi Tottenham e programat duminică, de la ora 18.00.

Comparaţia făcută de Daily Mail între ce a cumpărat Tottenham şi ce a "cumpărat" Arsenal

   

Chiricheş FOTO Daily Mail
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite