Presa americană, despre Simona Halep: „Cea mai uimitoare jucătoare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin, este considerată de presa americană drept cea mai uimitoare jucătoare.

Caracterizarea făcută de bleacherreport.com face referire la ascensiunea pe care a avut-o românca în ultimul an: „Simona Halep este poate cea mai uimitoare jucătoare de tenis din circuitul feminin al momentului. 

Numărul 54 în lume în anul trecut pe vremea aceasta, jucătoarea în vârstă de 22 de ani este acum pe a patra poziţie şi pare mai aproape ca niciodată să câştige un turneu de Mare Şlem. Este cel mai bun cap de serie rămas în competiţia de la Roland Garros, dar nu a câştigat niciodată un turneu major şi este nouă în privinţa acestui tip de aspiraţii“.

Simona Halep se va lupta luni pentru un loc în sferturile de la French Open, pe care-l va disputa cu americanca Sloane Stephens (19 WTA), nu mai devreme de ora 15.30. Până acum, românca a trecut de Alisa Kleybanova (87 WTA), Heather Watson (92 WTA) şi Maria-Teresa Torró-Flor (55 WTA).

Ştiri pe aceeaşi temă:

Simona Halep, prima declaraţie după calificarea în optimi la Roland Garros. Încrederea, la cote tot mai mari

Halep-Stephens, optimi la Roland Garros. De ce urmează cel mai greu meci al Simonei, până acum, pe zgura franceză: cifre şi statistici

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite