Articol publicitar

Polonia - Columbia, un alt meci cu multe goluri?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele două echipe rănite din grupa H încearcă azi să spele ruşinea primului joc şi să se apropie de optimi. Cine pierde şi în această după amiază, la Kazan, poate să-şi ia adio de la turneul final şi din acest motiv ne aşteptăm la un meci foarte deschis şi cu multe goluri pe care pariorii le pot transforma în bani lichizi.

Minimum patru cu ambele porţi perforate e un pariu premiat cu cota 4.00 pe www.superbet.ro, dar şi în agenţii. În secţiunea de pariuri speciale, accesibilă uşor de pe linkul https://www.superbet.ro/pariuri-speciale, puteţi găsi însă o varietate de pariuri care vă pot inspira. Pentru un gol al lui Lewandowski primiţi o cotă de 2.50, iar pentru unul al lui Falcao, 2.30. Inedit şi fără presiune decât în ultimele secvenţe ale partidei este şi pariul 0-4 minute de prelungire pentru a doua repriză, variantă recompensată cu cota 2.00.

Până la Polonia - Columbia, meci care încheie ziua la Kazan, de la ora 21:00, se dispută însă alte două partide foarte interesante, Anglia - Panama şi Japonia - Senegal. În prima, care deschide ziua la CM 2018 tocmai la Nizhny Novgorod, britanicii sunt decişi să nu mai tremure şi cu trupa lui Jaime Penedo până în prelungiri, aşa cum s-a întâmplat în faţa Tunisiei şi aşteptă un recital de goluri în poarta dinamovistului. Şi logic, mergem cu toate speranţele spre Harry Kane, care a marcat o dublă în faţa africanilor. 4 goluri în grupe pentru vârful lui Tottenham, pariu atins poate chiar azi cu încă o dublă, are o cotă de 2.50, variantă pe care de asemenea o găsiţi la linkul https://www.superbet.ro/pariuri-speciale, de pe site. Cotă bună are şi penalty-ul în meci, 2.65. O cotă foarte mare primiţi pentru un gol marcat de Panama, iar dacă el va purta semnătura lui Blas Perez vă luaţi de 8 ori suma investită.

Nu trebuie să uitaţi nici de Japonia - Senegal, meciul echipelor cu trei puncte după meciurile de debut şi cu multe de conservat azi la Ekaterinburg. Totuşi, nu e de aşteptat nici de data aceasta un meci fără goluri, aşa cum nu s-a întâmplat până acum la Mondialul din Rusia. Mane, starul lui Liverpool, are o cotă de 2.85 că marchează, iar 1-1 scor oricând în meci are o super-cotă de 2.70. Osako este asiaticul cu cele mai mari şanse să marcheze, cota 3.50, iar un penalty în meci, aşa cum a fost şi la precedentul jucat de niponi, are o cotă de 2.70.

Oferta Superbet e disponibilă în fiecare zi în peste 800 de agenţii din România şi non stop pe www.superbet.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite