Pliskova s-a retras şi ea de la Qatar Open. Motivul incredibil pentru această decizie are legătură şi cu Simona Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Karolina Pliskova, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a retras de la turneul de la Doha, din cauza unei infecţii virale, informează WTA.

"Am avut temperatură câteva zile, Nu m-a durut capul, dar m-am simţit epuizată. Mă dureau muşchii încă de când mă trezeam, fără să fi făcut nimic.  Meciul cu Simona, care a fost foarte lung şi extrem de solicitant, m-a epuizat şi nu mi-am revenit nici până acum. De când am venit la Doha, nu m-am simţit în apele mele, am avut dureri musculare, mi-a fost rău şi în această dimineaţă. Mă simt ca şi cum corpul meu nu şi-a revenit încă. Nu am cum sa joc în aceste condiţii", a declarat Pliskova în conferinţa de presă în care şi-a anunţat retragerea de la Doha.

La fel ca Simona Halep, Pliskova era acceptată direct în turul al doilea, în care urma să evolueze cu belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA. Locul Karolinei a fost lua de sora sa geamnă, Krystina Pliskova, locul 90 WTA, ca lucky loser.

Karolina Pliskova este a cincea jucătoare care se retrage de la Qatar Open, după Ashleigh Barty, Caroline Garcia, Caroline Wozniacki şi Petra Martici.

Simona Halep este favorita principală la Doha. Ea a învins-o pe Karolina Pliskova, sâmbătă, în cadrul întâlnirii Cehia - România din FedCup.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite