Petrolul a luat în cantonamentul din Antalya un puşti de 13 ani care a dat probe la Barcelona şi Bayern Munchen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO prahovabusiness.ro
FOTO prahovabusiness.ro

Din lotul de jucători pe care Petrolul l-a deplasat în primul cantonament al iernii, din Antalya, face parte şi un puşti de 13 ani pe nume Iulian Ilie, o tânără speranţă a fotbalului ploieştean, care a fost în probe la Barcelona şi Bayern Munchen.

După ce miercuri seară au efectuat primul antrenament din 2014, în faţa a peste 7.000 de spectatori, elevii lui Contra s-au prezentat joi după amiază la vizita medicală, la sediul Institutului Naţional de Medicină Sportivă. După ce au efectuat toate testele medicale, „lupii galbeni” au plecat în primul cantonament al iernii, în Antalya, unde echipa se va pregăti până la 30 ianuarie.

Contra va avea la dispoziţie în Turcia tot lotul din tur, plus achiziţiile Mutu şi Zicu, însă antrenorul Petrolului a decis să ia în pregătiri şi trei juniori. Unul dintre ei este Iulian Ilie, care are doar 13 ani şi a fost în probe la Barcelona şi Bayern Munchen. Barca a vrut să-l oprească, însă copilul a dorit să revină la Ploieşti, deoarece părinţii săi nu aveau posibilităţi financiare pentru a trăi în Spania. Contra a decis să-l ţină încă de pe acum lângă prima echipă pentru a-i forţa ascensiunea, iar patronul clubului, Dan Capră, a fost de acord cu decizia antrenorului.

Petrolul va susţine primul meci amical al iernii pe 23 ianuarie, împotriva austriecilor de la Sturm Graz.

Lotul deplasat în Antalya de Cosmin Contra

Portari: Pecanha, Bornescu, Povilas, Oprea
Fundaşi: Alcenat, Achim, Geraldo, Manasse, Benga, Hoban, Guilherme, Beţa
Mijlocaşi: Boudjemaa, Priso, Romario, Mustivar, De Lucas, Marinescu, Teixeira, Zicu
Atacanţi: Hamza, Dore, Camara, Mutu, Morar
Juniori: I. Ilie, Al. Chiriţă, Ad. Ilie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite