Petrolul - FC Vaslui 4-2: deţinătoarea Cupei României a ajuns în semifinale după un meci epic, care a avut de toate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o perioadă în care Liga I oferă meciuri din ce în ce mai slabe, pe durata cărora te apucă somnul, competiţia KO a avut parte de un spectacol total în care au existat toate „ingredientele“ unui fotbal plăcut: goluri fabuloase, răsturnări de scor, dramatism, prelungiri şi un final incins.

Petrolul a devenit a doua semifinalistă a Cupei României şi poate spera, în continuare, că va păstra trofeul pe care l-a cucerit, în sezonul trecut, după o finală palpitană cu CFR Cluj. De partea cealaltă, FC Vaslui are toate şansele să mai bifeze o stagiune fără niciun trofeu, deşi patronul Adrian Porumboiu a „pompat“ sume mari în conturile clubului.

Totuşi, Petrolul a trecut prin mari emoţii, acasă, la trei zile după ce pusese la respect Steaua, chiar pe Ghencea. Elevii lui Cosmin Contra s-au văzut conduşi în minutul 27, după ce Piotr Celeban a deschis scorul cu capul din centrarea lui Temwanjera. Egalitatea s-a restabilit relativ repede, spaniolul Walter trimiţând în poartă mingea respinsă în faţă de Cerniauskas (37).

După pauză, acelaşi Celeban a readus Vasluiul în avantaj după un corner. Petrolul a atacat haotic şi părea că e făcută KO. La ultima fază din timpul regulamentar însă, în minutul 90+3, Boudjemaa a executat un corner, iar Hoban, nemarcat, a înscris cu capul!

A fost momentul în care oaspeţii au căzut psihic, în primul rând. Efectele s-au văzut în prima repriză din prelungiri. Geraldo (99) a făcut 3-2, iar Romario (103) a stabilit scorul final cu un şut fabulos.

CITEŞTE ŞI:

*Dinamo - Pandurii 1-0: Alexandru Tudor a ajuns semifinalele Cupei României

Cupa României, sferturi

Marţi

Viitorul - ASTRA 0-3

Miercuri

PETROLUL - FC Vaslui 4-2 (2-2 după timpul regulamentar)

DINAMO - Pandurii Târgu-Jiu 1-0

Joi

Steaua - Oţelul Galaţi, ora 20:30, Pro TV

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite