Petre Marin s-a pus cu Iron Man Oncescu, campionul mondial la skandenberg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Oncescu vs Petre Marin
Ion Oncescu vs Petre Marin

La 44 de ani, fostul stelist Petre Marin se menţine în formă transpirând la Victory Cup, una dintre cele mai importante competiţii de mini-fotbal din Bucureşti.

Petrică a strâns în jurul lui o parte dintre foştii coechipieri, precum Ghionea, Gigel Coman sau Sorin Paraschiv, alcătuind o echipă de mini fotbal care se menţine în top de câteva sezoane bune. 

El a avut parte săptămâna aceasta de o surpriză de proporţii, oferită de partenerul oficial al Victory Cup, Stanleybet România. Petre Marin şi colegii lui se pregăteau pentru un meci când, pe teren, chiar la încălzire, cel poreclit Jair a avut parte de o provocare neaşteptată. O masă de skandenberg şi, peste pupitru, cvintuplul campion mondial Ion Oncescu,

Acesta l-a provocat pe fostul stelist la un skandenberg, urmând ca revanşa să fie la fotbal. Cum era de aşteptat, cei doi şi-au împărţit supremaţia. Oncescu n-a avut ce alege din Petre Marin la skandenberg, în vreme ce Jair l-a executat pe campionul mondial la seria de trei lovituri de la şapte metri executate de la punctul cu var. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite