Pennetta, „bombardată“ cu mesaje după triumful ei de la US Open: ce i-a transmis Halep şi cum a reacţionat Serena

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italianca de 33 de ani a fost mereu o figură populară în circuitul WTA, iar victoria de la New York şi anunţul privind retragerii sale din activitate au declanşat o avalanşă de reacţii.

Flavia Pennetta a detonat „bomba“ după finala US Open 2015, după cum „Adevărul“ a scris aici.

În scurt timp, jucătoarele din circuitul WTA, dar şi personaje din afara sportului, au început să-i dea mesaje de felicitare campioanei de la New York şi să o încurajeze în drumul pe care şi l-a ales. 

„Mă bucur mult pentru tine, Flavia Pennetta. Meriţi să fii campioană la US Open, ai jucat extraordinar în aceste două săptămâni. Bucură-te de vacanţă!“, i-a transmis Simona Halep. 

Şi Serena Williams, jucătoarea care a ratat şansa realizării primului Grand Slam calendaristic după 27 de ani, s-a bucurat pentru italiancă.

„Felicitări, Flavia Pennetta! Sunt atât de fericită că ai cîştigat. Ai meritat. De asemenea, sunt fericită pentru drumul pe care ţi l-ai ales. Îmi va lipsi zîmbetul tău“, a scris Serena pe Twitter.

3,3 milioane de dolari e cecul pe care l-a primit Flavia Pennetta pentru câştigarea US Open 2015. Finalista Vinci a luat 1,6 milioane de dolari.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite