Oltchim - Győr. Petre Berbecaru mizează pe succesul vâlcencelor: „Vor face meciuri pe care nu le vom uita niciodată“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim - Győr / Cu câteva ore înainte de disputarea primei manşe a semifinalelor Ligii Campionilor la handbal feminin, Petre Berbecaru se arată optimist în privinţa şanselor de reuşită ale echipei sale.

Preşedintele clubului Oltchim este raţional în prefaţarea meciului pe care formaţia sa îl va susţine împotriva lui Győr: „Nu ştiu dacă fetele se gândesc la viitorul clubului, dar ştiu că îşi doresc enorm să câştige trofeul. Oricărei fete care ar pleca de la echipă după ce ar câştiga o finală de Liga Campionilor i-ar creşte cota. În plus, mai sunt handbaliste precum Brădeanu, Ungureanu, Curea, care au au o vârstă şi nu ştiu câte şanse de a câştiga un trofeu mai au, mizez şi pe acest lucru“.

Petre Berbecaru nu le dă dreptate celor care declară că Győr porneşte cu un avantaj în cofruntarea cu Oltchim: „Joacă de mai mult timp împreună, dar eu mă uit la fetele mele. Le văd cu câtă determinare se pregătesc, cât îşi doresc să câştige. Am încredere că vor face meciuri pe care nu le vom uita niciodată. Nu cred că la Győr lipseşte presiunea. Au jucat şapte finale şi nu au câştigat niciuna. Oare sponsorii lor o să investescă la nesfârşit? Deci nu se poate vorbi de linişte nici la ei“.

Un subiect delicat în privinţa echipei Oltchim şi a sportului românesc, în general, este reprezentat de restanţele salariale. Vâlcencele au încasat banii şi pe luna martie, astfel încât grijile financiare nu vor reprezenta o presiune în plus la meciul de sâmbătă. Partida Oltchim - Győr se va disputa la Sala Polivalentă, începând cu ora 18.00 şi va fi transmisă de DigiSport. Returul se va juca la Veszprém, în data de 11 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite