Mărturisire incredibilă după eliminarea Oltchimului: „Nici nu-mi aduc aminte ultimele zece minute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gyor - Oltchim e copia fidelă a meciului Middlesbrough - Steaua la fotbal. Acum şase ani, roş-albaştrii au ratat, dramatic, calificarea în finala Cupei UEFA, deşi, la un moment dat, conduceau cu 3-0 la general!

Adina Meiroşu a dezvăluit ce s-a întâmplat la Veszprem, unde Oltchim a ratat finala Ligii Campionilor.

„E foarte greu de explicat în cuvinte. Nu ne dăm nici noi seama ce s-a întâmplat. Recunosc că nici nu-mi mai aduc aminte ultimele zece minute. Păcat, nu am ştiut să gestionăm un moment favorabil, poate unic în cariera noastră. Poate ne-am crezut prea repede calificate. Am fost mai bune, am fost peste ele, le-am învins, dar noi suntem triste“, a declarat Adina Meiroşu pentru „Gazeta Sporturilor“.

Aceasta a descris şi atmosfera din vestiar, după finalul jocului. „Ne-am încurajat printre lacrimi. Eu, oricum, vreau să le mulţumesc tuturor fetelor pentru dăruirea de care au dat dovadă, pentru felul cum au luptat. Am trăit momente frumoase împreună, bucurii şi dezamăgiri. Această echipă nu merita să piardă aşa“, a continuat Meiroşu.

Întrebată ce se va întâmpla cu Oltchim, handbalista a spus: „Bănuiesc că nu vor mai rămâne toate fetele, orice s-ar întâmpla. Trebuie să avem puterea să o luăm de la capăt, suntem sportive şi în viaţă există momente bune şi mai puţin bune. Oricum, meciul ăsta ne va marca mult timp de acum încolo“.

Am muncit un an întreg ca să jucăm finala, am fost atât de aproape. Acum nu ştiu ce se va întâmpla. Nu pentru mine, dar mi-aş dori ca această echipă să existe în continuare. Pentru oraş, pentru suporterii noştri minunaţi. Adina Meiroşu
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite