O nouă casă de pariuri oferă servicii online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liga I începe peste zece zile şi pariorii vor putea paria din nou FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor
Liga I începe peste zece zile şi pariorii vor putea paria din nou FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor

Stanleybet, unul din cei mai mari operatori de pariuri sportive tradiţionale la nivel european, deschide din 1 Iulie 2015 „porţile” online-ului pentru jucătorii din România.

Compania britanică se numară astfel printre primele case de pariuri care oferă românilor, în condiţii de deplină legalitate, posibilitatea de a paria online direct de pe propriul calculator, tabletă sau telefon mobil.
Platforma Stanleybet de pariere online, disponibilă pe www.stanleybet.ro, îşi propune să devină rapid un standard de referinţă în domeniu, mai ales că la baza acesteia stă şi experienţa de peste 11 ani de interacţiune cu pariorul român. Pe platforma online, jucătorii vor putea paria pe evenimente sportive atât înainte de fluierul de start, cât şi după acesta, prin facilitatea de pariere live.
Contextul intrării pe piaţa pariurilor online din Romania este dat de recentele modificări legislative care au creat cadrul operării legale a jocurilor de noroc la distanţă, online.
„Pariurile Online nu reprezintă o noutate pentru români, acestea fiind practicate de mulţi ani pe teritoriul ţării noastre, însă în afara cadrului legal. Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a reuşit în scurt timp să adopte măsuri de intrare în legalitate a activităţii de jocuri de noroc online şi să deschidă calea licenţierii organizatorilor în România. Obţinerea licenţei pentru desfăşurarea activităţii şi în mediul online era pasul firesc pentru Stanleybet, care pune astfel la dispoziţia tuturor pariorilor aceeaşi ofertă de pariuri sportive atât de apreciată de comunitatea clienţilor agenţiilor Stanleybet” a declarat Liviu-Petrisor Popovici, Country Manager Stanleybet pentru Romania.

Despre Stanleybet
Prezent pe piata din Romania inca din 2004, Grupul britanic Stanleybet îşi oferă în prezent serviciile în peste 360 de agentii, din aproape 100 de localităti.
Obiectivul Stanleybet a fost şi rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 11 ani de prezenţă în România, Stanleybet şi-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câştigat increderea clienţilor şi a contribuit activ la evoluţia pieţei de pariuri româneşti.

Cu o experienta de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care opereaza peste 2 000 de agentii de pariuri in 8 state europene: Anglia, Belgia, Cipru, Croatia, Danemarca, Germania, Italia si Romania.

Comunicat de presă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite