Numărăm orele: s-a stabilit când se va juca România - Cehia la Mondialul de handbal. Ghinion mare pentru Neagu şi colegele ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu
Cristina Neagu

Avem tabolul complet al optimilor, însă un rezultat înregistrat vineri seara a dat peste cap calculele hârtiei. Tricolorele ştiu deja cum ar putea arăta traseul lor până în finală.

România a încheiat cu o înfrângere faza grupelor la Mondialul de handbal, însă eşecul a fost unul asumat, în condiţiile în care echipa pregătită de Martin Ambros îşi asigurase deja locul 1 în grupa A.

Astfel, tehnicianul spaniol a optat pentru a-şi odihni jucătoarele de bază, mai ales că România a disputat cinci partide într-o săptămână. Iar următorul meci, cel cu Cehia din optimi, a fost programat pentru luni, de la ora 18.30 (Telekom Sport). Partida va avea loc la Leipzig.

Norvegia a pierdut locul 1!

Faza grupelor la Mondialul de handbal s-a încheiat cu o surpriză uriaşă: Norvegia, campioana mondială, a pierdut confruntarea cu Suedia (28-31) şi a picat pe locul 2 în grupa B. Norvegia şi Suedia au acumulat câte opt puncte, însă rezultatul direct a făcut ca Suedia să câştige grupa.

A fost un deznodământ prost pentru naţionala României, fiindcă, pierzând locul 1 în grupa B, Norvegia a venit în partea de jos a tabloului şi poate întâlni România în semifinale. Dacă ar fi câştigat grupa B, Norvegia ar fi jucat cu România doar în finală.

CITEŞTE ŞI:

*Avertismentul lui Neagu: ce a spus Cristina despre meciul din optimi şi ce s-a întâmplat în ultimele partide cu Cehia

Iată cum arată optimile Mondialului găzduit de Germania:

*Suedia - Slovenia

*Germania - Danemarca

*Ungaria - Franţa

*Serbia - Muntenegru

*România - Cehia

*Japonia - Olanda

*Spania - Norvegia

*Rusia - Coreea de Sud

Cum ar putea arăta traseul româncelor?

Dacă va învinge Cehia, România va întâlni în sferturi câştigătoarea meciului Japonia - Olanda.

Mai departe, în caz de calificare în semifinale, România va juca cel mai probabil cu Norvegia sau cu Rusia. Sunt şanse mari ca aceste două naţionale să se dueleze în sferturi, dacă Norvegia va trece de Spania, iar Rusia de Coreea de Sud.

Optimi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite