"Ne urâm toate între noi. Nu există nicio prietenie în tenis!" Adevărul despre relaţiile tensionate dintre jucătoarele de top, dezvăluit chiar de una dintre ele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai bune jucătoare de tenis din lume
Cele mai bune jucătoare de tenis din lume

Lumea tenisului feminin pare o lume strălucitoare, dar în spatele aparenţelor se află multă răutate şi chiar indivie.

Garbine Muguruza, numărul 3 WTA, la acest moment, a dezvăluit într-un interviu acordat cotidoanului El Pais, că lumea tenisului feminin este dominată de o ură adevărată, care nu ocoleşte nicio jucătoare. "Este foarte dificil să îţi faci prietene printre celelalte jucătoare, pentru că în fiecare săptămână vei concura împotriva lor. Băieţii sunt diferiţi, dar fetele... toate ne urâm între noi. Clar! Iar cei care susţin contrariul mint", a fost declaraţia tranşantă a Muguruzei, care a mers chiar mai departe cu dezvăluirile: "Aceste sentimente pleacă de la lucruri incredibile. te gândeşti că tu ai unghiile mai frumoase decât cea de lângă tine. Sunt chestii pe care bărbaţii nu şi le pot explica".

 Afirmaţiile Garbinei Muguruza au fost confirmate de-a lungul timpului şi de Simona Halep, care a mărturisit nu o dată că nu are nicio prietenă în circuit. "Doar cu Petra Kvitova mă înţeleg mai bine", spunea Halep, care a dezvăluit că, de departe, cea mai arogantă jucătoare din circuit este Maria Şarapova. "Nu bagă pe nimeni în seamă!", a spus Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite