Naţionala României, desfiinţată de Liţă Dumitru. Fostul mare internaţional prevede un dezastru în amicalul cu Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liţă Dumitru
Liţă Dumitru

Italia şi România se vor înfrunta, marţi (ora 21.45, Pro TV), într-o partidă de verificare pentru care gazdele au plătit 270.000 de euro, impresionate de bilanţul defensiv al tricolorilor în preliminariile Euro 2016.

Chiar dacă România se va prezenta la Bologna din postura de echipă calificată la turneul final, având chiar cea mai solidă apărare din Europa, Liţă Dumitru se aşteaptă la un eşec de proporţii.

Mijlocaşul care a adunat 57 de selecţii şi 12 goluri la prima reprezentativă spune că succesul din campania de calificare pentru Euro 2016 a ascuns, de fapt, problemele fotbalului românesc.

„N-avem nicio idee de joc. Nimic, nimic! V-am spus, jucăm din preluare! Fotbalul nu se mai joacă din preluare de mult. Avem o naţională fără valoare. Tot îl chemăm pe Sânmărtean la 37 de ani ca să ne ajute la Campionatul European. Avem jucători care îi trimitem în străinătate şi ei vin imediat înapoi pentru că n-au valoare şi nu joacă“, a spus Liţă Dumitru la Dolce Sport.

El nu e impresionat de faptul că tricolorii vor participa după opt ani la un turneu final: „S-au calificat trei echipe din grupa noastră. Când a mai existat aşa ceva? Acum toate meritele sunt ale lor, dar vreau să vedem ce va fi la Campionatul European. N-am cum să fiu foarte încrezător,  n-are ce să-i recomande“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite