Nadia Comăneci o vrea adversară pe Simona Halep: „Aş vrea să joc un meci cu ea, chiar dacă nu prea mă pricep!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fosta gimnastă Nadia Comăneci şi-ar dori să joace un meci de tenis cu Simona Halep, dar e conştientă că se pricepe foarte bine la sportul alb.

Nadia Comăneci, care a participat la prima ediţie a evenimentului Balul Nataţiei, destinat strângerii de fonduri necesare pregătirii înotătorilor olimpici, a declarat că ar fi încântată dacă ar putea să joace un meci de tenis cu Simona Halep, jucătoare clasată pe locul 3 mondial în circuitul feminin profesionist.

"E frumos să fii alături de colegi olimpici care fac în continuare ceva pentru tânăra generaţie. Sper să strângem mulţi bani pentru generaţia următoare. Aş vrea să joc şi eu un meci cu Simona Halep, chiar dacă nu prea mă pricep", a comentat Comăneci, citată de Mediafax.

Aceleaşi gânduri le-a avut şi fosta gimnastă Andreea Răducan, care a licitat, de asemenea, pentru un meci cu Simona Halep. "Faptul că se licitează piese ale unor eroi e cu atât mai frumos. Voi licita şi eu un obiect, poate chiar meciul cu Simona Halep. Joc tenis din când în când, dar nu sunt o profesionistă. Am participat mai mult ca spectator", a spus Răducan. 

Ion Ţiriac, Nadia Comăneci, Camelia Potec, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Mihai Leu, Diana Mocanu şi Andreea Răducan au participat la prima ediţie a Balului Nataţiei, eveniment în cadrul căruia a avut loc o licitaţie destinată strângerii de fonduri pentru pregătirea înotătorilor în vederea pregătirii Jocurilor Olimpice din 2020, de la Tokyo. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite