Mourinho, demascat: a apărut filmuleţul cu momentul în care a înjurat medicii echipei. Reacţia portughezului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Debutul celor de la Chelsea în noul sezon de Premier League, într-un 2-2, acasă, cu Swansea a fost marcat de un incident care ia amploare pe zi ce trece.

Chelsea a pierdut două puncte, încă din runda inaugurală, iar după meci, în mod incredibil, Jose Mourinho a aruncat vina pe echipa medicală!

Portughezul a spus că doctorii s-au grăbit să-i acordă îngrijiri lui Eden Hazard, Chelsea a rămas în inferioritate la un atac al adversarilor şi, drept urmare, a luat gol! Mai mult, începând din această săptămână, cei doi medici vizaţi de tehnicianul portughez, Eva Carneiro şi Jon Fearne, au fost excluşi din lot şi nu vor sta pe bancă nici la meciul cu Manchester City (duminică, ora 18.00).

Acest incident creat de Mourinho s-a întors ca un bumerang împotriva sa, el fiind pus la zid de suporteri, dar şi de Asociaţia Medicilor din Anglia. Acum, pe Youtube a apărut şi înregistrarea momentului în care, furios că echipa medicală a intrat pe teren, Mourinho o face „Filha de puta (n.r. - fiică de curvă)“ pe doctorul Eva Carneiro.

VEZI IEŞIREA NERVOASĂ A LUI MOURINHO LA ADRESA ECHIPEI MEDICALE

„Îi laud, dar nu vor sta pe bancă“

Bineînţeles, astăzi, Jose Mourinho a fost chestionat, din nou, despre incidentul din weekend-ul trecut. Potrivit Digi Sport, chiar dacă, între timp, şi-a mai îndulcit discursul, portughezul a insistat că, deocamdată, cei doi doctori vor rămâne excluşi din lot.

„Nu fug de întrebare. În primul rând, vreau să spun că avem un departament medical fantastic, cu doctori de top şi am o relaţie bună cu ei. Aşa cum îmi spun şi ei mereu, ei n-au fost niciodată destul de lăudaţi în ultimii ani. Eu îi laud de multe ori. Ei nu uită asta şi nici eu. Avem dezacorduri în această perioadă şi avem nevoie de ele pentru a progresa. Lucrăm împreună. Doi medici pot sta pe bancă. Doctorul Fearne şi doctorul Carneiro nu vor fi pe bancă, dar asta nu înseamnă că decizia e pentru întregul sezon. Decizia mea e pentru această etapă, iar asta nu înseamnă că nu vor mai sta pe bancă şi pe viitor“, a precizat „The Special One“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite