Miresele din sportul-alb: ce jucătoare s-au măritat în această vară şi cine sunt jumătăţile celebre ale tenismenelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În pauza dintre turneele pe iarbă şi cele pe hard, mai multe jucătoare de tenis s-au măritat cu mare fast. Altele, precum Serena Williams, aşteaptă să nască.

Radwanska – partener de antrenament şi de viaţă
Poloneza Agnieszka Radwanska, a zecea jucătoare a lumii, şi-a unit destinele cu Dawid Celt, nimeni altul decât partenerul ei de antrenament. Nunta a avut loc la Cracovia, oraşul natal al Agnieszkăi, iar printre invitaţi au fost jucători din ATP, ca Jerzy Janowicz, dar şi colegele polonezei din circuitul WTA, precum Angelique Kerber, Caroline Wozniacki, şi bineînţeles, Urszula Radwanska, sora jucătoarei. Dawid Celt este un fost tenismen profesionist polonez, fără mare succes în circuitul ATP, care a rămas în sportul-alb şi a intrat în echipa Radwanskăi în urmă cu câţiva ani. Primele semne ale relaţiei de dragoste au apărut în 2014, când cei doi au pozat ca un cuplu în faţa Colosseumului din Roma.


Wickmayer a ales un fotbalist
Tenismena belgiană Yanina Wickmayer, fostă semifinalistă la US Open, s-a măritat cu fotbalistul Jerome van der Zijl în oraşul Hasselt. Nunta a fost programată chiar în ziua finalei de la Wimbledon, semn că Wickmayer nu credea în şansele ei pe iarba londoneză, şi chiar a pierdut în runda a doua meciul cu Garbine Muguruza. În CV-ul lui Jerome, cele mai cunoscute echipe sunt Lierse şi Mons, el activând acum în ligile inferioare din Belgia. Cei doi s-au logodit în urmă cu doi ani şi jumătate, iar sportul-alb a fost reprezentat la nuntă de Kristina Mladenovici, Anastasia Pavlyuchenkova şi de Kim Clijsters.

image


Hlavackova joacă cel mai bine la dublu
În Cehia, Andrea Hlavackova, a opta jucătoare a lumii la dublu, s-a măritat cu prietenul ei de ani buni, Fabrizio Sestini, fost oficial cu comunicarea în ATP, acum mutat la WTA. Printre invitate s-a numărat şi Klara Jlara Koukalova, fosta parteneră a Monicăi Niculescu la dublu acum ceva vreme. Hlavackova, 28 de ani, are două titluri de Grand Slam în palmares, French Open 2011 şi US Open 2013.

hlavackova

Alte cupluri celebre


Ana şi Bastian, nunta de hârtie
Ana Ivanovici şi Bastian Schweinsteiger s-au întors în Italia pentru a celebra un an de la nunta lor. Dacă ceremonia din 2016 a avut loc la Veneţia, cuplul a ales de această dată o locaţie exclusivistă situată pe malul lacului Como. Ivanovici, fost număr unu mondial, a mai jucat doar câteva luni de la nunta cu fotbalistul german, în vreme ce Schweinsteiger s-a „retras“ la echipa americană Chicago Fire după 15 ani petrecuţi la Bayern Munchen şi Manchester United.

image


Serena naşte şi revine pe teren
Între Serena Williams şi Alexis Ohanian, cofondatorul siteului Reddit, lucrurile au evoluat cu repeziciune. În decembrie, cei doi şi-au anunţat logodna, după câteva luni de întâlniri pe ascuns, iar Serena a şi rămas gravidă. De altfel, americanca a câştigat turneul de la Australian Open, al 23-lea Grand Slam al carierei, fiind însărcinată. Fostul număr unu mondial va naşte pe la începutul lunii septembrie, sexul copilului fiind încă un mister, deşi Venus Williams s-a referit într-un interviu acordat EuroSport ca la o „ea“ . Recent, Serena Williams şi Alexis Ohanian au participat la o petrecere glossy, iar fostul lider mondial a atras toate privirile. Cât despre tenis, americanca a afirmat că va reveni pe teren începând cu 2018  şi că abia aşteaptă să-şi vadă copilul în boxa jucătorilor. Serena va avea 36 de ani în sezonul următor.

serena


Caroline a trecut de la golf la baschet
Daneza Caroline Wozniacki, fost număr unu mondial, şi-a revenit cu greu după despărţirea de Rory McIlroy, jucătorul de golf care a anunaţat-o prin SMS că anulează căsătoria şi pune capăt relaţiei, într-un moment în care invitaţiile de nuntă erau deja trimise. Renumită pentru pictorialele sexy în care apare, precum cele din Sports Illustrated, Wozniacki este acum implicată într-o relaţie cu baschetbalistul David Lee, 33 de ani, component al echipei San Antonio Spurs.


Mămici în acţiune
Începând cu sezonul viitor, Serena Williams se va alătura grupului de mămici din circuitul WTA. Bielorusa Victoria Azarenka, fost număr unu mondial, a revenit de curând pe teren, după ce în decembrie a dat naştere unui băieţel, Leo. Kateryna Bondarenko, din Ucraina, 30 de ani, are o fetiţă de trei ani, la fel cum rusoaica  Evgeniya Rodina, 28 de ani, are o fetiţă împreună cu antrenorul ei. Tatjana Maria din Germania este măritată tot cu antrenorul ei, iar în decembrie 2013 în viaţa lor a apărut şi micuţa Charlotte.

caroline
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite