Mihalea Buzărnescu, calificare cu mari emoţii în turul secund la Charleston

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, s-a calificat în turul doi de la Charleston, după ce a trecut greu de Magdalena Frech, 182 WTA, scor 6-1, 4-6, 7-5

Cu un bilanţ dezastruos în 2019, o singură victorie în 11 meciuri, Mihaela Buzărnescu, 30 de ani, avea nevoie ca de aer de un succes în primul tur al turneului cu premii în valoare de 823.000 de dolari. L-a obţinut în faţa jucătoarei poloneze Magdalena Frech, dar evoluţia fluctuantă a Mihaelei nu îi lasă acesteia multe motive de optimism.

Buyzărnescu a condus cu 5-0 în setul inaugural, după un început de meci în forţă, în care a pierdut doar două puncte în primele 4 game-uri. Semne de degringolată în jocul româncei au apărut încă de la finalul primul set. Setul secund l-a pierdut cu 6-4 iar în cel decisiv s-a văzut condusă cu 4-1.  Chiar dacă greşelile neforţate nu au dispărut din jocul Mihaelei, românca a restabilit egalitatea, 4-4, apoi a fost 5-5, după care au urmat două game-uri adjudecate relativ fără emoţii.

Buzărnescu va juca în turul următor cu Lauren Davis (25 de ani şi locul 184 WTA) din SUA, care a trecut de belgianca Ysaline Bonaventure (123 WTA), scor 6-4, 0-6, 6-2.

Mihaela Buzărnescu şi Lauren Davis nu s-au mai întâlnit niciodată într-un meci direct.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite