Ilie Năstase se căsătoreşte pentru a 5-a oară la 72 de ani: Câţi ani are mireasa lui şi cât a costat inelul pe care l-a primit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase se află doar de câteva luni într-o relaţie cu Ioana Simion, însă deja a şi fixat data nunţii. La eveniment vor participa nume sonore, în frunte cu Simona Halep.

Ilie Năstase s-a căsătorit, prima dată, în 1972, iar acum, la 47 de ani distanţă, se pregăteşte să zică „Da“ pentru a cincea oară.

Nunta cu Ioana Simion (43 de ani) va avea loc la data de 17 august, în staţiunea Mamaia, după cum a informat Telekom Sport. Sursa citată susţine că petrecerea va avea loc pe plaja din faţa unui luxos complex de apartamente, iar naşul de cununie va fi Viorel Păunescu împreună cu soţia acestuia.

În momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Ioana Simion, „Nasty“ i-a dăruit acesteia un inel în valoare de 15.000 de euro.

La nunta celor doi din luna august vor fi invitaţi Simona Halep, Ion Ţiriac, iranianul Manssour Bahrami, Andrei Pavel, Gică Hagi, Giovanni Becali, Gigi Becali, Nadia Comăneci, Camelia Potec, Florin Segărceanu, dar şi mulţi alţii.

Ilie Năstase a divorţat, relativ de curând, de Brigitte Sfât, după un scandal de proporţii.

3 copii are Ilie Năstase din căsătoriile anterioare. În plus, cât timp a fost soţul americancei Alexandra King, cei doi au adoptat doi copii.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite